REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Jamie Foxx face declaraţii după ce presa a relatat că s-ar fi despărţit de Katie Holmes

Jamie Foxx face declaraţii după ce presa a relatat că s-ar fi despărţit de Katie Holmes

Replica API 23 august 2019 | 00:00 337

Jamie Foxx

Actorul american Jamie Foxx a negat că ar fi într-o relaţie cu o cântăreaţă de 21 de ani, la câteva zile după ce presa a scris despre despărţirea sa de actriţa Katie Holmes, potrivit Press Association.

Media a relatat recent că actorul premiat cu Oscar, în vârstă de 51 de ani, s-ar fi despărţit de Holmes, după o relaţie de şase ani.

În weekend, Foxx a fost văzut plecând dintr-un club de noapte din Los Angeles ţinându-se de mână cu cântăreaţa Sela Vave, dând naştere speculaţiilor potrivit cărora cei doi ar fi într-o relaţie romantică.

Cu toate acestea, actorul a negat zvonurile, precizând că este vorba despre o relaţie profesională.

Într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram, Foxx a afirmat că este mentorul lui Vave şi că a îndeplinit un rol similar pentru Ed Sheeran şi Nick Cannon.

"Când l-am cunoscut pe Ed Sheeran, nici nu ştiam cum arată. A dormit la mine pe canapea timp de şase săptămâni - apoi a avut realizări minunate'', a spus acesta.

Actorul, recompensat cu Oscar pentru rolul cântăreţului de muzică soul Ray Charles în filmul biografic ''Ray'' (2004), a adăugat: ''Când e vorba despre femei, avem de-a face cu un dublu standard.''

"În cazul bărbaţilor, lucrurile sunt în regulă, dar când vine vorba de femei, vor să insinueze că este altceva la mijloc, dar o să încercăm ne apărăm în acest caz".

"Şi aşa cum am spus, am vorbit cu mama fetei, care şi-a pus toată încrederea în mine".

Foxx, care deţine un faimos studio de înregistrări în propria locuinţă, în care a găzduit muzicieni precum Kanye West, susţine că acuzaţia potrivit căreia ar avea o relaţie cu Vave este o încercare de a ''crea scandal''.

Jamie Foxx şi Katie Holmes (40 de ani), cunoscută pentru rolul din serialul ''Dawson's Creek'', formează un cuplu de şase ani, deşi relaţia nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614