REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

JANDARMERIA, PRECIZĂRI PRIVIND INCIDENTELE DIN CAPITALĂ

JANDARMERIA, PRECIZĂRI PRIVIND INCIDENTELE DIN CAPITALĂ

Replica API 22 ianuarie 2018 | 00:55 464

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Georgian Enache, a făcut precizări oficiale după incidentele de la protestul din Piața Universității și perchezițiile efectuate de jandarmi. Aproximativ 15.000 de persoane protestează în centrul Capitalei sâmbătă seara, în special împotriva puterii politice și a modificării legilor justiției.

„Înspre jandarmi au fost aruncate obiecte periculoase. Asupra unui protestatar s-a găsit o bâtă acum cinci minute”, a declarat Enache, precizând că anterior, în urma filtrelor instituite la punctele de acces în Piață, s-au mai găsit un pistol de jucătie, o șurubelniță, un box și un cuțit de vânătoare. „Persoanele au fost conduse la secția de poliție pentru verificări și pentru luarea măsurilor de rigoare”, a mai precizat reprezentantul Jandarmeriei, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de teleorman-la datorie!ce uita ciomagashii e ca-s platiti de noi,nu de dragnea.valul de ura se propaga impotriva trantorilor din mai sie sri si alte organe de opresiunea saracilor.nu toti sunt asa bineinteles,dar sa vezi ghinion,pentru tatucul dragnea snopesc in bataie oameni de-o varsta cu parintii lor.
0
0
filmarea este mai clara decat orice explicatie- motiv ptr care voi nemernicilor vreti sa eliminati astfel de inregistrari- ma indoiesc ca veti reusi sa intesati guvernul cu ministrii penali- la puscarie cu voi
0
0
da,a actiont legal,ptr. ca a fost violent la manifestatia neautorizata.
1
0
Folositi tunurile cu apa si veti avea un mare succes.Jos cu boschetarii,betivii si drogatii !.
1
4
Bubuitii rau tare trebuiau violati in lift pe rand ! Ca tot le place la gramada!
1
5
Agresivi rog
0
4
Dragnea si ai lui. cascadorii plansului
9
3
Mancatorul de rahat Georgian Enache bate campii si a luat-o razna pe campii Din tantar face armasar in dorinta lui de a se face pres in fata sefilor sai Ba baiatule mai dute dreacu si citeste documenteaza-te nu mai citi comunicatele tovarasului Zdragnea sau ale blondei de la MAI
7
2
Jandarmii cand isi vor arunca sepcile in curtea Parlamentului?
11
3
oleleiii ce de boschetari sau adunat,,
6
7
Intr un spatiu limitat atzi oprit multi oameni... ce aveti oare in cap... spatiu inchis... cine va Da din partea jandarmeriei explicatii pentru aceasta eroare nu e meci de fotbal...
4
2
Vai de capul.lor acesti jandarmi
9
3
Salariu din august 2017.. UNDE PULA MEA SA MANIFEST EU ?.
6
5
nu-i criticati au promise salarii grase. Mai ales sefii lor. Cumuleaza si pensia cu salariu .... dupa ultima lege pesedista, mai ridica cate un bloc pe pf si vine apoi hutuca si-i amnistiaza fiscal. Prostii nu conteaza, ca ceilalti prosti au salarii grase de la buget si e bine la caldurica.
6
2
Ce obiecte periculoase s-au aruncat spre jandarmi? Cu fulgi de zapada? Acum cinci minute s-a gasit o bata, care defapt era un bat de sprijin alunui batranel.Au mai fost gasite un pistol de jucarie, o surubelnita, un box si un cutit de vanatoare. Toate aceste obiecte sunt de folosinta personala jandarmi fricosi, nu sunt pentru a fi folosite impotriva protestetarilor sau impotriva voastra. Solutia impotriva voastraesteuna singura si sigura, sa nu va mai platim salariile nemernicilor.
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614