REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jandarmeria SE JUSTIFICĂ, exemplificând cu imagini de la intervenţii ale forţelor de ordine din alte ţări europene

Jandarmeria SE JUSTIFICĂ, exemplificând cu imagini de la intervenţii ale forţelor de ordine din alte ţări europene

Replica API 17 august 2018 | 00:14 344

Jandarmeria Română a postat, în cursul zilei de joi, o serie de precizări şi exemplificări, în replică la criticile pe care le primeşte după intervenţia din data de 10 august.

Una dintre postările de pe Facebook este următoarea: “În continuare, vă prezentăm modul de intervenție al forțelor de ordine publică din Uniunea Europeană și Statele Unite, în situații de restabilire a ordinii de drept”, însoţită de un video sugestiv:

Amintim că Jandaremria Română a fost acuzată de violenţă excesivă la intervenţia din data de 10 august, prima zi de protest „al diasporei” în Piaţa Victoriei. De asemenea, au fost depuse zeci de plângeri împotriva jandarmilor, existând comentarii cum că şi gazul lacrimogen folosit a fost neconform. Referitor la gaz, Parchetul General, care a declanşat cercetările, a făcut următoarele precizări: CITEŞTE AICI!

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr tactica jandarmeriei de a-si imparti efectivele turmei in scutieri-limbrici si jandarmi civili instigatori care au indemnat lumea sa atace scutierii ptr a justifica macelul primeasca copiii lor toata muia pamantului.
6
2
Data viiotare Jandarmeria sa foloseasca bastoanele cu soc electric, e mult mai elegant dacat gazele lacrimogene.
2
4
Vorbim de inactiunea jandarmeriei si politiei pana sa iasa in relief acestei incerca de deturnare a unei lovituri de stat ,aprobate de la cel mai inalt nivel.Pana azi organele de mentinere a ordinii publice au fost ca raciturile,moi si tremurande,permitand cresterea tupeului si agresivitatii celor cu creiere de tip ISIS.Molcomi si milosi fata de delicventi,fata de infractori vizibili clar,cei normali dintre componentii autoritatilor s-au tezit ca nu au dreptul sa se apere pe ei insisi,nemaivorbind de cei pe care sa-i apere conform statutului lor. Da,gunoaiele vor amarhie si sa conduca. Flit !!
3
2
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
4
4
Trebuia sa le dati bataie pana nu se mai sculaua de jos...Ce plmea cauti la miting cu puradelul in brate?.Sau si ptr ala primeai cascavalul ?.Cine o cauta o gaseste!.
7
3
Trebuia sa le dea mai tare la oase ! Cauti scandal , primesti bataie....clar ! Te duci la protest , atunci stai frumos in bucatica ta , tipa pana nu mai poti ,pleci acasa cuminte , nu dai foc , nu arunci cu pietre ...etc
8
8
Alo muiereplica,toata presa vuieste ca imaginile sunt preluate de pe russiatoday ,voi nu stiati? Sa va dati dracu jos,ochelarii aia pt cai pe care vi ia montat ciuma rosie.Nu va este rusine!
5
5
Europana, ba, m..e tie !
5
4
Jandarmerita paralizata trebuie arestata preventiv pana se va gasi arma.Cine mortii ma-sii e tarfa asta de nu raspunde ptr ridicarea armei cu munitie de razboi cu semnatura de primire si fara semnatura de predare in registru??Ma oameni buni,dezbateti pe facebook cazul ptr ca e grav.O arma cu munitie e pierduta e o zevzeaca si nu e pedepsita? Pai daca ar face toti militarii ca tarfa asta poze-vezi in media-si fara grija si raspunderea armei unde s-ar ajunge?!!!daca era soldat in termen nu-si mai vedea casa 20 de ani.Asta sper s-ajunga cum a zis purtatorul de cuvant.
18
12
Au preluat colajul de la Russia Today. Propaganda anti occidentala a lui Putin.Au coborat prea jos.
9
8
In momentul in care cel ales se crede dumnezeu si fura fara scrupule,atunci trebuie intervenit cu forta !!! Muie pesede !!!
11
7
Fara aceste institutii care mentin ordinea, statul dispare! Apare anarhia. Probabil ca aceasta campanie este dusa in acest sens...
14
9
Astia-si dau singuri cu tesla-n oua , din filmuletele alea ar trebui sa-nvete jandarmeria cum se actioneaza corect , eu nu vad in filmulete oameni loviti in cap . E clar ca jandarmeria are rolul ei in societate , de data asta insa tind sa cred ca au actionat la comanda politica si au fost extrem de brutali , scuzele nu-si au rostul !
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218