REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jandarmeria: Suntem asaltaţi cu tot felul de ameninţări

Jandarmeria: Suntem asaltaţi cu tot felul de ameninţări

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 204

Jandarmeria răspunde criticilor din mediul virtual referitoare la modul în care a acționat la ultimele proteste și spune că se delimitează de orice acuzație care incită la violență, adăugând că instituția este echidistantă politic.

”În mediul virtual sunt lansate cu multă lejeritate mesaje sau afirmaţii care incită explicit la violenţă, la ură şi la intoleranţă faţă de noi toţi, tot români de altfel. Suntem asaltaţi cu tot felul de ameninţări, deloc voalate, de atacuri viscerale împotriva unor oameni, care fac parte dintr-o instituţie a statului român şi a căror menire este de a asigura protecţia şi siguranţa tuturor!”, a transmis Jandarmeria Română”, a transmis Jandarmeria pe pagina oficială de Facebook.

Jandarmeria mai susține că și-a făcut datoria la fiecare manifestație publică și că este echidistantă politic, respingând tentativele de a exploata ”un potențial emoțional care să crească semnificativ riscul radicalizării împotriva forțelor de ordine, cu intenția de a exista o ripostă”.

”Este deja un truism că libertatea noastră se termină acolo unde începe libertatea celuilalt. Şi tot un adevăr, confirmat de sutele de mitinguri şi adunări publice la care jandarmeria a asigurat măsuri de ordine publică, este acela că, de fiecare dată prin măsurile luate, am asigurat protecţia tuturor persoanelor care şi-au exprimat opiniile în mod paşnic şi fără să recurgă la violenţă. (...) Şi nu în ultimul rând, vă reamintim că Jandarmeria Română este o instituţie echidistantă politic, care asigură în condiţiile strict prevăzute de lege, climatul de ordine şi siguranţă publică”, se mai arată în mesaj, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi sunteti profesionisti ,sa va faceti datoria pentru care sunteti platiti,daca va lasati influentati de asa zisii protestatari,care sunt mereu in piata,indiferent care este tema demonstratiei si luati mai indeaproape ,nici nu stiu dece sunt acolo,scopul lor este unul singur,sa creieze haos,debandada si ura intre romani.Facetiva datoria,cei ce vor sa protesteze e dreptul lor,dar cu respectare legilor in vigoare,strada nu are alte legi,dece sa blochezi strada,dece sati fie teama sati lasi masina in strada,dece sa asculti toate jargoanele strigate de anumiti indivizi incalificabili..
2
1
jandarmii e pretinii mei......
0
0
Oricine are dreptul sa protesteze,insa cu respectarea unor conventii sociale,adica legi facute pentru protectia celor care efectiv nu au timp sau chef sa protesteze. Nu blochezi strazi d'am pulea. Asa bine pot sa iasa trei insi in mijlocul drumului ,sa nu mai treaca nici o masina ca si aia trei au ceva de strigat cateva ore. NU !!! Ai autorizatie,esti acolo unde este convenit. Nu ai autorizatie,sa intre tunurile cu apa,sa spele carosabilul pentru eficientizarea traficului,ce e asa de greu? Hastagi,pesedei,penelei ,nu conteaza ! Fara respectarea legii,obtii flit din strada.
3
1
..esti un...K...K..T... in ploaie...
1
3
Mda, saracii de voi, agitati sprayurile lacrimogene pe ascuns si dati apoi ca pe animale
4
5
Dar nici pe tampiti nu i inteleg, ce ar fi ca de fiecare data cum se imbata niste ,,rezist" sa dam foc la guverne ,jandarmeria apara institutiile alese de voi tampitii democratic,resoect ptr jandarmi
10
5
Va asalteaza propria prostie slugoi de curva din Videle ce sunteti! Slugi in uniforma de prost cu spray
10
9
Odata ce voi,generalii,cei care conduceti jandarmeria ascultati fara cracnire si executati cu placere niste ordine venite de la un dublu condamnat penal,la ce vreti sa va asteptati?
8
6
fiti cu poporul nu ascultati incompetentii si coruptii ca altfel veti ramane alaturi de ei ...niste JIGODII
11
5
Jandarmeria asculta ordinele PSD. Devin violenti si brutali cu romanii dupa care se mira ca lumea se apara in acelasi mod. Cine scoate sabia, de sabie va pieri.
9
8
Ar trebui sa fie o institutie independenta nu sa se implice sau sa se lase implicata in politie politica.
7
3
Iar mi ai supt o si te lauzi ca pula mea are gust de capsuni...poponarule
4
1
In jandarmerie sunt cei mai multi militieni , cei mai multi prosti , cei mai multi impostori ! Ii vezi mari si umflati si cu mult tupeu si cu cat de mai mari si mai umflati sunt , cu atat mai prosti si mai stupizi sunt ... Dupa alegerile viitoare , guvernantii trebuie sa intre in ei si sa taie in carne vie , cel putin 70% trebuie trimisi acasa la plug , iar un 25 % pusi sa mai citeasca niste carti despre drepturile omului , sau despre prostia pe bani multi in institutiile statului ...
11
9
Jandarmeretii angajati sa-si plimbe cururile in masini de patrulare-interventie cand aplica si ei legea? Se uita din masini cum in parcuri unde exista semne de interzis cu biciclete,animale de companie si consum de alcool sunt indivizi care incalca acele reguli si jandarmeretii trec nepasatori.Bai vacarilor,daca nu va faceti meseria macar sa va saturati de boli in familiile voastre...
12
10
voi amenintati , de cine, de analfabeta dan, bucatareasa de videle?
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367