REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jandarmeria susține că intervenția din Piața Victoriei a fost deplin justificată

Jandarmeria susține că intervenția din Piața Victoriei a fost deplin justificată

Replica API 11 august 2018 | 00:00 137

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române,Marius Militaru, a explicat în cadrul conferinței de presă de astăzi 11 august a.c., faptul că intervenția de la mitingul de aseară din Piața Victoriei, a fost justificată deoarece, în jurul orei 23:11, prefectul Capitalei a emis ordin ca Jandarmeria să acționeze în forță pentru ca zona să fie evacuată.

Haosul a început undeva la ora 14:00, însă conflictele între forțele de ordine și protestatari au avut loc seara.

”S-a aruncat cu obiecte de mobilier în jandarmi, aceștia au avut dreptul să se apere conform legii 550.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Întrebat de ce s-au folosit gaze lacrimogene și în zona unde nu erau acte de violență, răspunsul a fost în favoarea jandarmilor care au acționat împotriva tuturor protestatarilor.”Nu se poate face o delimitare matematica, în momentul în care forțele de ordine sunt atacate, aceștia ripostează.”

Iar cine sunt cei cărora li se vor face dosare penale, purtătorii de cuvânt au declarat că prezumția de nevinovăție funcționează pentru toată lumea.

Aceștia au mai subliniat că, oamenii aflați la protest au fost somați să părăsească zona unde se aflau grupurile violente cu semnale luminoase, însă au rămas impasibili, astfel că și-au asumat chiar și faptul că au fost răniți.

”Demisii? pentru ce demisii?”, a fost fraza cu care purtătorul de cuvânt a părăsit sala în care s-a ținut conferința de presă.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cumva militaru asta este neam cu generalul militaru,ala tradator si bulangiu,mai urma ca jandarmeria sa aduca obuzierele de 122,155 nato si tancurile tr 850 precum la costesti,marea batalie de la costesti incheiata cu pacea de la cozia
0
2
Nu te supara dar se astepta cineva sa spui altceva ? Specialule!
0
2
Nirmal ca a fost justificata, doar nu era sa ii lase pe capsunari sa ii bata pe jandarmi. Bravo jandarmeria romana.
3
2
toate astea au fost ordonate de javra de dragnea ,el e capul rautatilor in tara asta , voi nu stiti ? si catelusii de jandarmi executa ordinu ca le da 25 de lei si o tuica in plus la masa de seara.., jos dragnea si clika lui de javre neo comuniste..,
2
2
Jandarmilor a fost prea de mult bun simt, jigodiile trebuiau linsate si impuscate in cap! Nemernicii astia vor numai anarhie in tara. De ce dracu nu au iesit la vot cand a trebuit? Sunt sigur ca nici data viitoare nu vor iesi, retardatii!
4
4
Sper ca la ora asta, parchetarii studiaza de zor casetele video si urmeaza sa intocmeasca dosarele pt. posibila infractiune de abuz in serviciu. Purtatorule de cuvant: salariul tau cu sporuri de 100%, depaseste suta de milioane?
4
2
Si ei sunt cetateni romani cu drepturi si in serviciu cu obligatii clare
2
2
Nu este normal
1
2
Domnilor jiandarmi pe cine aparati dv poporul sau cei ce credeti ca va fac favorul de a va da maslineadica salariulsi tinuta oare vati pus problema daca acesti oameni stopeaza pomparea de bani castigati cu greu afara voi nu veti mai avea aceste facilitati ca pe cei ce ai aparati sunt falimentari mentali si practicei dekia au ajuns la fundul sacului nu mai au ce vinde situatia au scapato din control si cred eu ca veti avea de suferit fiti cu mare bagare de seama ce faceti
5
6
Cautati pe observatorulph.ro sa vedeti buseala ce si-a luat un jandarm ,,jmeker".L-a facut unul gramada de oase pe jos de i-a sarit casca din cap
5
4
felicitari jandarmeria.
7
9
Ha ha ha , ce si-au luat-o ! Hai , mai veniti in Piata Victoriei daca aveti tupeu !
7
13
Aseara in Piata Victoriei au actionat smardoii PSD imbracati in echipamentul jandarmeriei.
12
12
Sa se dea la o parte sa o lase pe carmen dadan si pe liviutu fata in fata cu multimea.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367