REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Jandarmerie: Bărbatul agresat la mitingul PSD de la Braşov a fost izolat pentru a se evita alte eventuale conflicte

Jandarmerie: Bărbatul agresat la mitingul PSD de la Braşov a fost izolat pentru a se evita alte eventuale conflicte

Replica API 24 martie 2019 | 00:00 202

Jandarmeria a precizat duminică, într-un comunicat de presă referitor la incidentul care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că unul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în altercaţie a fost condus la autospecială "pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest".

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane.

"La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Jandarmeria, în colaborare cu Poliţia, desfăşoară în continuare "activităţi specifice în vederea identificării agresorului", a mai menţionat sursa citată.

Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD de la Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmeria trebuie desfiintata si toti jandarmii ciomagarii sa plateasca tot ce sa furat sau au furat s iei. Sunt platiti de noi degeaba, dorm in masini si a doua zi sut apti de ciordit.
1
0
Cate panselute ati plantat? Sa inteleg si io: doi se bateau, ala care era antiPiZD-eu a fost retinut, iar ala de la PiZD-eu care batea a fost lasat liber, si acum jandarmeria din UNitatea Panselute nu stie cine e agresorul. Jandarmeria, de PAste ce le mai oferiti cado civililor?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614