REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Jandarmerie: Imaginile în care un jandarm loveşte protestatarii sun analizate. Este o acţiune individuală. Şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii

Jandarmerie: Imaginile în care un jandarm loveşte protestatarii sun analizate. Este o acţiune individuală. Şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii

Replica API 21 ianuarie 2018 | 00:00 164

Conducerea Jandarmeriei analizează imaginile în care un jandarm loveşte manifestanţi în Piaţa Universităţii, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, adăugând că este un caz individual şi că probabil acesta şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii.

"Imaginile sunt în atenţia Direcţiei Generale de Jandarmi a Capitalei care va face o analiză serioasă asupra modului în care a acţionat", a afirmat Enache.

El a susţinut că jandarmul "şi-a pierdut calmul sub presiunea mulţimii care încerca cu forţa să desfacă barajul".

"E o acţiune individuală a unui jandarm, care nu poate fi generalizată", a precizat Georgian Enache.

El a remarcat că prin modul în care au acţionat la protestele de sâmbătă, jandarmii au reuşit să prevină apariţia unor incidente.

Imagini cu un jandarm care loveşte cu pumnul participanţi la protestele de sâmbătă din Piaţa Universităţii au fost distribuite intens pe reţelele sociale provocând reacţii vehemente, scrie news.ro.

Bărbatul îi loveşte puternic de mai multe ori cu pumnul pe unii dintre cei care încearcă să forţeze cordonul de jandarmi pentru a ocupa carosabilul. Acesta a fost singurul moment în care s-au produs violenţe în Piaţa Universităţii, unii dintre participanţi susţinând că la originea lor s-a aflat un grup de câteva zeci de persoane, unele dintre acestea fiind ulterior eliminate din rândurile protestatarilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce s-ar intampla daca toti ne-am pierde calmul,motive avem destule.Era vorba de forta fizica a bratelor multimii, care au impins gardurile de baraj.E ca la tara, tara vrem ostasi.O tabara trebuie sa fie invingatoare, e in legea firii, iar cel mai puternic , castiga.
1
0
Actionati cu tunuri cu apa si veti rezolva problema cu acesti drogati.
1
3
nimic nou, indicatiile fiind transmise si obligatoriu respectate, acestia nu au facut altceva decat sa se supuna, cu riscul unor procese, doar jandarmii sunt sub aripa secretarei de scoala generala, care, la randul ei este sluga fidela a penalului dovedit- draknea. Pacat ca acesti jandarmi, cu riscul de a - si pierde locul de munca, trebuie sa actioneze cu demnitate si conform legii, nu sub teroarea dictatorului
2
1
Bai dar tu esti prost facut gramada! Tu crezi ca exista sorosisti? O inventie doar ca sa distraga atentia!Nu vezi ca distrug tara? Au fost teroristi , basisti , sorosisti ! Sunt doar ROMANI bai prostule! Noi stam in casa ca fraierii! aaa... invata sa scrii , analfabetule!
2
1
Bine le-a facut, trenbuiau sa-i cafteasca calumea pe sorosisitii astia ordinari
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614