REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jandarmii constănţeni au în atenţie siguranţa participanţilor la evenimentele publice organizate în weekend

Jandarmii constănţeni au în atenţie siguranţa participanţilor la evenimentele publice organizate în weekend

Replica API 14 septembrie 2019 | 00:56 442

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale. Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele: „Ziua Pompierilor”, pe faleza Cazinoului Constanţa, vineri 13 septembrie; „Zilele oraşului Hârşova”, în perioada 13-15 septembrie; „Festivalul Peştelui” ce va avea loc la Năvodari, în perioada 14-15 septembrie; evenimentul cultural-artistic „Festivalul Internaţional Kurultai”, la Constanţa, Medgidia și Mangalia, în perioada14-15 septembrie; „Noaptea Internaţională a Liliecilor” pe faleza Cazinoului Constanţa şi „Festivalul Internaţional de Dansuri Folclorice” la Negru Vodă, sâmbătă 14 septembrie; meciul de handbal masculin A.H.C.Dobrogea Sud Constanța – C.S. Medgidia, duminică 15 septembrie. În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii care se pot rătăci cu uşurinţă în zonele aglomerate și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da gaze sa-i linisteasca pe rezistentii aia care sprijina balustrada tendentios au ???
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218