REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jandarmii constănţeni au spus DA campaniei 'Let’s Do It, România!'

Jandarmii constănţeni au spus DA campaniei 'Let’s Do It, România!'

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:15 382

Se instalează "curăţenia de toamnă" în municipiul Constanţa! Sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, o parte dintre jandarmii constănţeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deşeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale. Această iniţiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociaţia „Viitorul în zori”, se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una dintre cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Alături de alţi voluntari, 40 jandarmi constănţeni se vor afla mâine în Parcul Tăbăcărie pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii şi ceilalţi participanţi, vor pune în valoare puterea exemplului şi vor aduna deşeurile aruncate în natură, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

"Noi, jandarmii constănţeni, lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat tuturor iniţiativelor benefice pentru mediul ambiant. Viitorul planetei stă în mâinile noastre! Haideţi să fim mai responsabili şi să acordăm atenţia cuvenită mediului înconjurător! Numai împreună putem reuşi şă facem natura să ne zâmbească în continuare!", au transmis jandarmii constănţeni.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt miscat pana la lacrimi. Mi-aduc aminte de gazele din piata. Muie dragnea muie pesede !!!
5
2
Ipocrizie,jmecherie. Noi nu mai putem de dragul tarii si al poporului !
1
1
Pai nu va e clar ca slujesc statului paralel. Rotarienii e o agentie mai mica a organizatiei secrete si discrete a masoneriei. Daca parchetul militar s-ar da jos ochelari de cal ar vedea cite sortulete au actionat operativ in 10 august. Unde-i statul paralel.
6
1
Daca nu este , de ce nu este . Daca este , de ce este . Nemti , cand au ocupat Constanta , in 1916 , scriau in memoriile lor , ca suntem foarte vorbareti , fara o organizare durabil administrativ , influentati de balcani.
2
2
Ati inDoit Romania,cu bataia. Ramaneti cacatii tarii pana va imprastiati cu desfiintarea.
6
3
dupa ce le-ati rupt capul la saracii oameni in 10 august acuma pozati cu lopeti si buna dispozitie...va arde voua de strans hartii cum imi arde mie de ridicat pietre...incercati sa dregeti busuiocul dar degeaba!
7
4
Astia la fiecare 6 luni se trag in poze cu pomii. Jandarmii sunt dosniaci. Umflata dracului. Piticul din poza se uita la umflata: ar vrea sa se duca iar la trageri cu ea in dormitor, dar asta dupa ce se duce la trageri cu seful dirijor.
6
3
Puteti sa pozati si cu aripi de inger. Cacatul in care ati intrat alaturi de partidul comunist va va urmari ani de aici incolo.
9
4
Cine va folosi numele si adresele celor inscrisi. V-ati gindit? Ca de fapt asta e scopul ,nu de a stringe trei hirtii si cinci sticle de plastic.
3
4
-bravo lor jandarmilor -ce treaba are Rotary acolo? -chiar trebuia bannerul?
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218