REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Jandarmii constănţeni prezenţi în mijlocul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice

Jandarmii constănţeni prezenţi în mijlocul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice

Replica API 26 august 2017 | 00:00 349

În acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală Constanţa vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 7 Medgidia, vineri, 25 august, între orele 17.00-19.00, vor avea în vedere asigurarea măsurilor de ordine publică la o demonstraţie de arte marţiale, ce va avea loc în Parcul 1 Mai din municipiul Medgidia, cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Kung-Fu. Începând de vineri, 25 august şi până duminică, 27 august, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la „Festivalul Antic Tomis”, eveniment ce se va desfăşura în zona Parcului Carol şi a Termelor Romane din municipiul Constanţa.

Sâmbătă, începând cu ora 15.00, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv „Kureş-lupte tradiţionale tătăreşti”, organizat în comuna 23 August. În perioada 26-27 august a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona falezei Cazinoului din Constanţa, unde se va desfăşura turneul de baschet „Constanţa Street Play”. Tot sâmbătă şi duminică, între orele 20.30-23.00, se va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la festivalul cultural-artistic „Sub semnul lui Ovidius”, organizat în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa.

Pentru evitarea oricăror evenimente nedorite, facem următoarele recomandări: adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială; respectarea indicaţiilor organizatorilor şi ale forţelor de ordine; evitarea implicării în conflicte de orice natură; respectarea traseelor de deplasare stabilite de organizator; acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale; evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenţia; să nu participe la evenimente sub influenţa băuturilor alcoolice, să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materii expolzive, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant; acordarea unei atenţii sporite copiilor care se pot pierde cu uşurinţă în locurile aglomerate; să solicite sprijinul autorităţilor prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau să sesizeze cel mai apropiat echipaj de ordine publică, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UNDE SUN JANDARMII DORM IN MASINI ,NAM MAI VAZUT PICIOR DE JANDARM SAU POLITAI IN PALAS DE NU STIU CAND BA DA AM VAZUT O MASINA SI ATAT IN 6 LUNI.AICI TIGANII FAC CE VOR AM AJUNS CA IN BRAZILIA "CIOCOLATII" TIGANII FAC CE VOR.RUSINE JANDARMERIEI SI POLITIEI SI MAI ALES TU CARE SCRII ACESTE ODE ....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218