REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Jane Seymour, devastată după ce şi-a surprins cel de al patrulea soţ înşelând-o cu o femeie pe care o cunoştea

Jane Seymour, devastată după ce şi-a surprins cel de al patrulea soţ înşelând-o cu o femeie pe care o cunoştea

Replica API 2 decembrie 2021 | 00:00 1141

Jane Seymour a spus „Da” de patru ori, iar toate mariajele ei s-au încheiat din cauza altor relaţii extraconjugale. Cu toate acestea, despre a patra căsnicie ea credea că va fi „pentru totdeauna”.

Actriţa a recunoscut că nu suportă trădarea, adăugând că altfel ar fi stat lucrurile dacă lucrurile nu mergeau bine şi el şi-ar fi dorit despărţirea. Dar ea nu a fost niciodată la curent cu această poveste.

În 2019, Jane Seymour a vorbit despre inima ei rănită după divorţul de cel de al patrulea soţ, James Keach, care a înşelat-o cu o femeie pe care o cunoştea.

Fostul cuplu s-a căsătorit în 1995 şi s-a despărţit în 2013. Divorţul lor a fost finalizat în 2015. Înainte de a se despărţi, au existat numeroase zvonuri că actorul ar avea o aventură, scrie okmagazine.ro.

Seymour nu a recunoscut durerosul adevăr până când s-au despărţit.

„Au fost făcute alegeri cu care nu am putut trăi. Am crezut că vom fi căsătoriţi pentru totdeauna, dar James a făcut o alegere cu care nu eram la curent. A găsit pe altcineva. M-am simţit oribil, am fost devastată”.

Actriţa de 70 de ani a recunoscut că nu suportă trădarea, adăugând că altfel ar fi stat lucrurile dacă lucrurile nu mergeau bine şi el şi-ar fi dorit despărţirea. Dar ea nu a fost niciodată la curent cu această poveste.

Seymour a dezvăluit că a aflat despre aventură din întâmplare. Ea a explicat că se întâmpla de ceva vreme atunci când a descoperit adevărul. „O cunoşteam, aşa că a fost înfricoşător”.

Ca răspuns, Seymour a spus că a încercat să salveze căsătoria lor, dar şi-a dat seama că s-a terminat deja. Despre relaţia cu Keach, actriţa spune că totul decurge bine şi că au rămas prieteni.

Înainte de această deceptie, Jane a suferit foarte mult şi în cea de-a treia căsătorie cu omul de afaceri David Flynn, cu care are doi copii mai mari, Katherine, 39 de ani, şi Sean, 36 de ani.

Ea a aflat că Flynn a pierdut toată averea familiei. El era şi managerul ei la acea vreme, iar Seymour avea încredere deplină în el din această cauză.

Cu toate acestea, Flynn a investit în tot felul de tranzacţii comerciale despre care ea nu ştia: „Când am aflat, totul dispăruse. A fost îngrozitor. M-am simţit trădată”.

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight din noiembrie 2020, Seymour a dezvăluit că Flynn a lăsat-o fără bani şi cu datorii de 9 milioane de dolari. Vedeta a spus că a rămas fără adăpost şi şi-a sunat agentul căuia i-a spus că va face orice pentru a salva situaţia. Din fericire, managerul ei şi-a sunat relaţiile şi aşa a ajuns să joace într-un film.

Lui Seymour i s-a oferit ocazia de a semna un contract de cinci ani în cazul în care filmul devine o serie, de aceea trebuia să înceapă a doua zi.

Filmul menţionat mai sus se numea „Dr. Quinn, Medicine Woman”, iar Seymour era personajul principal. Povestea a funcţionat timp de cinci ani, până în 1993.

Având în vedere cum a decurs totul, Jane, mamă a patru copii, rămâne recunoscătoare pentru oportunitatea pe care a a primit-o

„Mi-au salvat viaţa. Aveam un acoperiş deasupra capului, am primit nişte bani ca să mă pot ridica pe picioare, iar copiii mei să poată ieşi pe platou şi să-şi facă temele în rulotă...”

Chiar dacă Flynn a lăsat-o lefteră, Seymour a profitat de fiecare şansă. Ea şi Flynn s-au căsătorit în 1981 şi au divorţat în 1992.

Potrivit Distractify, vedeta este apropiată de copiii fostului soţ din relaţiile anterioare, Jenni şi Kaelen. Ea a dezvăluit că nu foloseşte cuvântul „copii vitregi”, adăugând că este mândră de toţi copiii ei şi petrece mult timp cu ei.

Seymour a mai fost căsătorită cu Michael Attenborough din 1971 până în 1973. S-a căsătorit cu Geoffrey Planer în 1977, dar a încheiat relaţia în anul următor. Cea mai lungă căsătorie a ei a fost cu Keach.

Văzând că niciuna dintre căsniciile ei nu a reuşit, vedeta spune că a făcut puţină introspecţie pentru a vedea unde a greşit. Singurul lucru pe care şi-l reproşează e că s-a dus la muncă.

Ea spune că a fost căsătorită cu bărbaţi care au diferite probleme şi că nu şi-a încheiat niciodată mariajele, dar bărbaţii au făcut-o atunci când au găsit alte persoane”.

Chiar dacă a ieşit din mariajele ei mai viguroasă ca niciodată, Seymour şi-a amintit procesele de divorţ şi le-a descris ca fiind dureroase şi deprimante. Ea a remarcat că o lecţie pe care a învăţat-o de la mama ei a fost că toată lumea se confruntă cu provocări şi că, cu cât accepţi asta mai devreme, e cu atât mai bine pentru toţi cei implicaţi.

În prezent, Seymour nu este căsătorită, dar şi-a găsit o nouă dragoste, Ea se întâlneşte cu regizorul britanic David Green din 2014.

În 2019, ea a spus pentru „ABC News” că s-au ciocnit accidental unul de altul, deşi se ştiau de 38 de ani. Soarta i-a adus împreună, deoarece şi căsătoria lui Green s-a încheiat fără ca el să aibă vreo legătură cu asta.

Seymour a spus că, după ce s-au cunoscut, amândoi şi-au dat seama că sunt liberi şi pot fi împreună. În mod remarcabil, în ciuda lucrurilor făcute de foştii ei soţi, ea îi consideră în continuare parte din familia ei.

La un moment dat, Seymour i-a invitat pe Flynn, Keach şi pe noile partenere să li se alăture de Ziua Recunoştinţei.

Vorbind despre mişcarea ei îndrăzneaţă, Seymour a spus că nu este pregătită să privească înapoi la trecut, deoarece este inutil, în primul rând pentru că are multe pentru care să fie fericită şi recunoscătoare. Ea a adăugat că foştii ei parteneri au fost bărbaţi buni şi, de aceea, îi iubeşte.

Pe lângă viaţa ei amoroasă plină de neprevăzut, Seymour este cel mai bine cunoscută pentru cariera ei în actorie ,care se întinde din anii '60. Ea a jucat şi în filmul „James Bond” , dar şi în „Live and Let Die”.

A fost distribuită în ambele filme la vârsta de douăzeci de ani, iar producţiile i-au adus faima.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920