REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Japonia intensifică sancţiunile la adresa Rusiei şi condamnă desfăşurarea armelor nucleare în Belarus

Japonia intensifică sancţiunile la adresa Rusiei şi condamnă desfăşurarea armelor nucleare în Belarus

Victor ROTARU 27 mai 2023 | 00:00 817

Japonia va aplica sancţiuni suplimentare Rusiei după ce summitul G7, pe care l-a găzduit săptămâna trecută, a convenit intensificarea măsurilor pentru a pedepsi invazia Ucrainei de către Moscova, a anunţat vineri şeful de cabinet al premierului nipon, Hirokazu Matsuno, informează Reuters.

Japonia intensifica sanctiunile la adresa Rusiei si condamna desfasurarea armelor nucleare in Belarus

Matsuno a condamnat, de asemenea, anunţul de joi referitor la desfăşurarea de arme nucleare tactice de către Rusia în Belarus, spunând că aceasta va intensifica şi mai mult circumstanţele create de invadarea Ucrainei.

"Fiind singura ţară care a suferit bombardamente atomice în timpul războiului, Japonia nu acceptă niciodată ameninţarea nucleară a Rusiei, cu atât mai puţin utilizarea acesteia", a declarat Matsuno într-o conferinţă de presă obişnuită.

Liderii statelor membre G7 şi-au arătat săptămâna trecută hotărârea de a sprijini Ucraina cu ajutoare militare suplimentare şi sancţiuni împotriva Rusiei, la summitul anual desfăşurat în primul oraş din lume care a suferit un bombardament atomic, Hiroshima.

Într-o acţiune coordonată cu G7, Japonia va îngheţa activele a 78 de grupuri şi 17 persoane, inclusiv ofiţeri de armată din Rusia şi va interzice exporturile către 80 de entităţi ruseşti, cum ar fi laboratoarele de cercetare afiliate armatei, potrivit unui comunicat publicat vineri de Ministerul de Externe.

Japonia va interzice, de asemenea, furnizarea de servicii de construcţii şi inginerie Rusiei, mai multe detalii referitoare la această măsură urmând să fie anunţate la o dată ulterioară, se arată într-un comunicat al Ministerului Comerţului de la Tokio, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa mori in chinuri si tu si toata familia ta.
1
7
UCRAINA are cele mai bune servicii secrete la standarde NATO, cu mult peste ce avea URSS (caci am trecut la RAZBOI MODERN, iar ce a fost, a fost pistol cu apa, mai ales fara nucleare) si categoric serviciile ucrainene sunt peste cele rusesti. A, da! Si cel mai important, UCRAINA nu numai ca avea in trecut si unii dintre cei mai buni hackeri de pe glob, dar in prezent a adunat de partea sa si ANONYMOUS si multi altii din LUMEA LIBERA. Deci, rusii raman cu killnet si alti noname din Coreea de Nord si China. Dar, calitatea e mai buna decat cantitatea. Astfel, Ucraina e in TOP si din punct de vedere al RAZBOIUL HIBRID si este cu mult peste propaganda ruso-chineza. Razboiul informational a fost DEJA castigat de Ucraina. Toate aceste argumente le aduc pentru a te face sa-ti regreti comentariul, trolule putinist! Ultim argument si ma retrag: propaganda rusa a postat un video cu distrugerea dronei maritime ucrainene (din 3 drone). Iar Ucraina a postat video cu IVAN KHURS LOVIT de a 3-a DRONA!
20
1
NU! Asta NU e propaganda! Pana si expertii americani confirma. Ucraina are una dintre cele mai puternice armate ale lumii, daca nu chiar CEA MAI PUTERNICA ARMATA DIN PREZENT. Si imagineaza ca are asta, fara ca macar sa detina arme nucleare. IN PRIMUL RAND, UCRAINA e PRIMA TARA cu "doctorat" in razboiul cu drone. UCRAINA ARE CEI MAI BUNI OPERATORI DE DRONE care pot distruge o intreaga armata din top 3, daca este echipata cu cele mai moderne drone de atac si de recunoastere. NIMENI ALTCINEVA de pe planeta asta, nicio alta armata nu are operatori de drone cu experienta de lupta mai mare decat are Ucraina. AL DOILEA ARGUMENT IREFUTABIL este ca Ucraina A TESTAT in RAZBOI REAL (pe campul de lupta) CELE MAI MODERNE ECHIPAMENTE MILITARE la standardele NATO. Or fi alte tari mai bine echipate, dar niciuna nu are armata mai pregatita cu EXPERIENTA IN RAZBOI MODERN (REAL). SUA o fi PRIMA ARMATA A LUMII si mai bine echipata, dar nu a infruntat adversari ca Rusia. Asta urca UCRAINA in TOP 3 armate.
20
1
E DOVEDIT TOTUL! Daca Ucraina nu ar fi renuntat la armele sale nucIeare prin semnarea MEMORANDUMULUI DIN BUDAPESTA 1994, atunci Ucraina ar fi avut A 3-A ARMATA A LUMII. "Datoria moraIa" pe care o are "de pIatit" LUMEA LIBERA fata de Ucraina cu care ne-am inteles toti de pe Pamant sa-i respectam graniteIe prin semnarea acelui MEMORANDUM care aducea PACEA in EUROPA, vaIoreaza in prezent cam cat lNARMAREA UCRAINEI cu echipament militar CONVENTIONAL care sa o urce pe locul 3 in clasamentul armatelor lumii. Fie ii inapoiem armele nucIeare Ucrainei, caci FlX asta s-a semnat in memorandum si apoi isi apara singura granitele din 1991 cu proprile arme nucIeare si "descurajarea folosirii armeIor nucIeare strategice devensive" in momentul in care rusii ar ATACA-0", fie o acceptam in CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN ISTORIE (NATO-OTAN). Acceptarea Ucrainei in NATO este singura solutie de pace! Inarmarea nucIeara ar duce la razboi nucIear Ucraina vs Rusia si ar deveni RAZBOI MONDlAL NUCCLEAR!
20
1
Daca in urma contraofensivei ucrainene, rusii sunt alungati complet din Ucraina, se poate spune in mod oficial ca UCRAINA E A 2-a armata a lumii. Oricat de mult va doare adevarul, totul e ca la BOX, Rusia se lauda cu centura de "CAMPIOANA DE PE LOCUL 2"(a 2-a armata a lumii), iar daca UCRAINA face KO Rusia prin aceasta contraofensiva, atunci UCRAINA urca pe locul 2 si nimeni si nimic pe lumea asta nu ma poate contrazice. Din punct de vedere matematic, daca Ucraina ar fi acum inclusa in NATO, prima ar fi SUA, a 2-a ar fi UCRAINA, urmeaza apoi POLONIA care in 3 ani s-ar putea chiar sa depaseasca Ucraina, din cate am auzit. SUA si POLONIA vor deveni primele 2 superputeri ale lumii, urmate de Ucraina pe 3, eventul China pe 4 (in cel mai bun caz pentru galbejiti) urmand sa cada langa Coreea de Nord si Rusia. China nu mai poate invada TAIWAN, caci armata chineza ar suferi pierderi colosale+izolare economica. RAZBOIUL RECE a destramat URSS! La fel ar pati China! Rusia e DEJA ca si destramata!
20
0
Dupa mentalitatea cacaciosului trol putinist care a comentat primul, il credem in stare sa spuna si despre nemti: "CE ATI FOST SI CE ATI AJUNS..." (NA(Z)I Ribbentrop Molotov sau Pactul Hitler-Stalin). Deci, povesteste-ne tu, trolule putinist, despre "CE AU FOST" na(Z)istii nemti si sovietici si vai domn'ne ce slugi au ajuns azi, unii ai americanilor, altii ai chinezilor. Invata-ne tu istorie, trolule putinist! Hahahahhahahaha! Era o vorba, daca lasa soldatii romani toti caii dezlegati, in 2-3 ore se pisa in Budapesta. La fel si cu Japonia, daca lasa japonezii 2-3 masini electrice japoneze fara pilot, in 2 ore maxim se detoneaza in PIATA ROSIE din MOSCOVA. Pai Japonia are cam a 4-a armata a lumii in prezent, ba cacaciosule! Asta doar "pe hartie", dar in realitate se pisa japonezii pe orcii rusi la orice ora. In primul rand, Ucraina e a 3-a armata a lumii, in prezent, China pe 2, iar SUA pe primul loc. Pe 4 e JAPONIA! HAHAHA! Unde p**a mea sunt rusii? "Ce au fost si ce au ajuns..." Haha!
20
0
Mori, ba!!! Baga-mi-as p**a in mortii ma-tii de troll putinist cu aberatiile tale propagandistice!!! Trolul putinist de mai jos, AURolaco-SOSocist spunea despre JAPONEZI: "CE ATI FOST SI CE ATI AJUNS..." Baga-mi-as p**a! Ma cac pe ma-sa aia moarta de ras! Japonia e una dintre cele mai bine dezvoltate tari din LUME, din toate timpurile! Tu oricum nu ai iesit in viata ta afara din COMUNA PRIMITIVA! Cand vreodata ai sa calci tu in Japonia sau SUA, sa vezi ce inseamna LUME CIVILIZATA SI LIBERA? De ce mortii ma-tii nu te duci in vizita in Rusia, in China, in Transnistria. De ce nu te duci, ma? Ti-e frica? Atunci de ce mortii ma-tii te caci pe tine cu propaganda rusa. Hahaha! Ce mortii ma-tii "au fost japonezii si nu mai sunt", ba? Ce anume? Comunisti KAMIKAZE precum orcii rusi wagner sau nord coreeni? Comunisti KAMIKAZE care isi faceau SEPPUKU cu KATANA in matele goale, pentru "LIDERUL SUPREM"? Hahaha! In afara de SEPPUKU si suicid, ce mai faceau japonezii comunisti? Imperialistii PlzDll!
20
0
de slugoi infecti. Ati ajuns catelul americii cretinilor, v-au dat laturile alea doua nucleare si acum ii pupati in pwla, jegurilor! Ce ati fost si ce ati ajuns...
1
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102