REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Jason Momoa, distribuit în comedia de acţiune "Shots! Shots! Shots!"

Jason Momoa, distribuit în comedia de acţiune "Shots! Shots! Shots!"

Replica API 23 mai 2022 | 00:00 609

Jason Momoa va juca în comedia de acţiune de la Universal "Shots! Shots! Shots!", relatează contactmusic.com. Actorul în vârstă de 42 de ani se va afla în distribuţia filmului Universal scris de Matt Mider şi Kevin Burrows.

Jason Momoa

Detalii despre acest film nu au fost dezvăluite, însă pelicula a fost descrisă drept o aventură de familie cu elemente din "True Lies", în regia lui James Cameron, franciza "Taken" şi producţia recentă "The Lost City", citează Agerpres.

Momoa produce filmul în colaborare cu Jeff Fierson, alături de Dan Lin şi Jonathan Eirich pentru Rideback, compania din spatele adaptării live-action "Aladdin" şi "The Two Popes".

Actorul îşi va relua rolul personajului Arthur Curry din "Aquaman" în următoarea continuare a seriei cu super-eroi "Aquaman and the Lost Kingdom", la care a dezvăluit că a colaborat îndeaproape cu regizorul James Wan şi cu scenaristul David Leslie Johnson-McGoldrick.

" 'Aquaman and the Lost Kingdom' este uimitor. Am ajuns să văd puţin din el. Nu prea mult. Este uimitor. Acţiunea şi efectele speciale sunt uluitoare. Este amuzant. Este sincer", a spus actorul din "Dune". "Din păcate, trebuie să aşteptaţi până în 2023, dar ştiţi că va fi cel mai bun film al anului", a adăugat el.

Momoa a dezvăluit că filmarea acestui sequel a fost mult mai solicitantă din punct de vedere fizic în comparaţie cu prima producţie. "Îmbătrânesc. Mi-am distrus vederea. Mi-a intrat ceva în el (ochi - n.a.) care l-a cam tăiat şi apoi a trebuit să ajung la operaţie, am hernie, am coaste scoase... Sunt uzat", a spus el adăugând: "îmi iubesc munca şi mă entuziasmez prea tare". "Sunt un super-erou îmbătrânit acum", a spus actorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218