REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jeacă a depus jurământul pentru funcţia de subprefect: „Am încredere în programul de guvernare”

Jeacă a depus jurământul pentru funcţia de subprefect: „Am încredere în programul de guvernare”

Replica API 23 iunie 2017 | 00:00 361

Dan Jeacă

Dan Jeacă este noul subprefect al judeţului Constanţa. El a depus jurământul joi, 22 iunie a.c., în Biroul Oval al Prefecturii Constanța, prezenți fiind și Marius Horia Țuțuianu, Adrian Nicolaescu și Mustafa Levent Accoium.

Decizia, adoptată în şedinţa de Guvern din data de 9 iunie, a fost publicată în Monitorul Oficial. Dan Jeacă, fost şef al Loteriei Constanţa, a fost propunerea deputatului Mircea Banias, când acesta era încă în graţiile preşedintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, Jeacă s-a alăturat echipei PSD.

"Sunt de 8 luni în PSD. Am ales să vin alături de echipa PSD pentru că sunt oameni pe care îi cunosc, îl știu foarte bine pe președintele CJC, Horia Țuțuianu. Faptul că ne știm și știu că este om de cuvânt și de acțiune ne va permite să facem o echipă puternică împreună pentru județul Constanța", a declarat, pentru Replica, Dan Jeacă. "La PSD îl știu și pe domnul Felix Stroe, care a adus în echipa partidului oameni tineri. Am încredere în programul de guvernare și sunt convins că măsurile se vor reflecta în calitatea vieții populației", a mai afirmat Jeacă.

C.C., A.C.

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/dan-jeaca-este-noul-subprefect-al-judetului-constanta-322330/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Subprefect, viceprimar si vicepresedinte CJC- toti cipani-alde. Halal administratie!
4
1
Credeam ca ne spune ce stie sa faca nu cine il sprijina
4
0
Iar au luat teapa astia de la ALDE din Constanta!
4
0
,,Am incredere in programul de guvernare" Dupa aceasta afirmatie tind sa cred ca nu in prefectura a intrat,ci mai degraba in spitalul de glumeti de la Palazu Mare!
6
1
Presedintele CJC C-ta Horia Tutuianu sa aibe in vedere primaria Costinesti careia i s-au alocat ceva banuti pentru infrastructura .Primarul deja le-a pus gand rau reabilitand DC6 de ochii lumii cu un strat de asfalt ,cateva borduri prin firmele fratilor Balan Virgil si Alexandru Intreprindere Individuala cu sediul in Costinesti,str.Tineretului,nr.108,baieti buni la praduit banul public nu-i primul contract direct pe care il primesc de cca 4 ani inainte avand P.F.Balan Virgil.Mare atentie si la averea acestor baieti de baieti.Avem incredere in d-omnul presedinte si grija de banul public.
3
0
O alegere foarte buna pentru gasca de mafioti. Unde a fost acest Jaca pana acum? A tras la caruta voturilor pentru parlamentare? Acum este mare PSD-ist ! Sa va fie rusine mafiotilor! Dar nu va grabiti sa va bucurati,ca acum vin europarlamentarele si prezidentialele si,sa alerge de-alde Jaca dupa voturi,cu Bucovala,Mazilu,Albu si restu.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218