REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jeacă nu mai este prefect al judeţului Constanţa! Iată cu cine a fost înlocuit

Jeacă nu mai este prefect al judeţului Constanţa! Iată cu cine a fost înlocuit

Replica API 12 decembrie 2019 | 02:30 506

Dumitru Jeacă nu mai este prefect al judeţului Constanţa! Ordinul de eliberare din funcţie a fost luată în şedinţa de Guvern, iar în locul este ocupat, interimar, de subprefectul Ionuţ Done.

"Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Jeacă Dumitru"- se arată în decizia guvernului.

Deocamdată nu se ştie cât va fi prefect interimar Ionuţ Done, urmând ca PNL să decidă pe cine va propune pentru această funcţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca "l-a" facultati precum Andrei Saguna se face carte mai multa decat la unele de stat. Ti-o confirma cineva care a urmat cursuri la Saguna si la Ovidius, fiind licentiat la amandoua. Cea de-a doua fiind de stat, dupa cum se stie. "L-a" Saguna nu mi s-a intamplat sa stau si sa astept profesorul o ora, pentru a incepe examentul. Asta pana cand si-a luat inima in dinti un student si l-a sunat: dormea, uitase ca are examen cu 45 de studenti! Asta s-a intamplat la Ovidius. Vrei sa-ti scriu si numele profesorului? "L-a" revedere, pseudopretiosule!
1
2
Fugi si fa -ti la un control la psihiatru, ca la fiecare articol apari si tu cu frustarile tale vis-a-vis de badescu! Invata sa mai si pierzi, nu te mai jeli atat!
4
2
badescu laurentiu, ca ne-ai omorat cu imbecilul tau de la ambulanta.
4
3
Plm, pleaca ai nostri, vin ai vostri, noi ramanem tot ca...
8
0
Cuuuuuum nu mai avem Jeaca la Constantaaaaaaaa
6
4
Asta este! O veni alt machidon! Dar macar sa fie scolit. Nu l-a facultati de 2 bani, gen Spiru , Saguna sau mai stiu eu ce manarama de scoala privata,mai slaba ca scoala profesionala de pe timpu lu Ceasca.
10
6
Paaaaaaaaaa
5
2
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
13
10
Ionut Done are vreo legatura de rudenie cu acel Done afacerist, care a cumparat scheletul de cladire veche de pe Ferdinand, langa Politie? Si care, daca nu ma insel, avea acel chiosc pe Tomis, vizavi de Clubul 10 al lui Hagi, unde stie toata Constanta ca se vindeau tigari netimbrate?
14
0
ne spuneti si noua cum a gestionat domnul prefect situatia din portul midia, cum?, ca de obicei, l a cam durut in pola. anul trecut cateva localitati au ramas fara curent electri, cum a gestionat?,cu rupere de pl. cateva localitati au fost sinistrate din cauza viscolului, cum a getsionat?, cu rupere de pl. postati dar suferiti cu decenta sclavilor, epoca psd ului si mafiei psdiste apune in curand. ne luam orasul inapoi tu va n gura de spurcati ciumati
17
13
Ce mama dracu spuneati ca voi mergeti pe meritocratie si nu pe nepotisme .Ti-ai dracu de imbecili.Sa va puneti voi pe toti idiotii si toti tampitii.Doar exemple avem de la Sica Mandolina, Catu si vaca de de Turcan.Multa M...e PNL
21
13
Hm. Daca asta este regula ... Nu ai ce face. Oricum Dumitru Jeaca a fost omul potrivit pentru aceasta institutie.
23
17
A dat Domnu' !!
21
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218