REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

JECMĂNEAU clienţii! Doi taximetriști au fost prinși cu 'MAIMUȚE' pe mașină!

JECMĂNEAU clienţii! Doi taximetriști au fost prinși cu 'MAIMUȚE' pe mașină!

Replica API 6 decembrie 2017 | 21:09 630

Marți, 5 decembrie, au fost depistați doi șoferi care efectuau transport public în regim taxi în zona City Parc Mall și Gara Constanța, în interiorul autoturismului a fost identificat un dispozitiv cuplat la componentele aparatului de taxat și caseta luminoasă în scopul majorării prețului transportului (aşa-numitele ‘maimuţe’). Au fost aplicate sancțiuni contravenționale, una de 4.000 lei și cealaltă de 2.500 lei de către Poliția Locală. Ambii șoferi aveau autorizație pentru activitatea desfășurată.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu defiecare data tin maimuta in porbagaj si ii dau sa manance dimineata cand plec la treaba si la dospe si seara cand o parchez in fata porti mele ,cred ca a uitat maimuta pusa la aparat si nu iofi dat de mancare ?
0
0
Esti sigur de ceea ce spui?
0
0
Politia locala nu are competenta sa stabileasca care e maimuta si care nu,acest atribut apartine BRML care trebuie sa faca pare din comisiile de control,altfel atacat PV de contraventie in instanta pe procedura,plagere penala abuz in serviciu!
0
2
Mai mergeti si cu bicicletele
1
1
Ca sa nu fii fraudat stai cu ochii pe aparat! Atentie la tarife: T1: tarif de zi; T2: tarif de noapte; T3: tarif extraurban. Cere bonul fiscal la finalul cursei. Daca ti se pare ceva suspect ia-i indicativul ,legitimatia trebuie sa fie la vedere, nr. auto. Fa reclamatie la OPC.
2
1
Futu le muma n cur de hoti!
1
1
Ione e taximetris
1
1
Uber nu este in Constanta !!??
1
0
99% din ei au maimute. Iar aia de 1% care nu au sunt noi care nu au prins manevra dar nu va faceti probleme ca invata repede.
6
2
Sa le ia licentele!!!!
10
1
Noi suntem prosti. Nu stim ca UBER nu are nici un act sau verificare si de aia practica preturi de dumping. Deci vrem UBER. dACA SUNTEM IDIOTI SUNTEM ASTA E ROMANUL. sI VOTAM psd NORMAL.
6
1
da de piratii de la gara se mai aude ceva? nimic nimic nimic nimic
9
1
taximetristi din ct sunt ok
2
16
uber o sa castige, nu iti place pret la uber? il refuzi, nu te arde pe fata ca toti ruptii de cocalari din henri coanda care s-au facut taximetristi
14
3
Numai ciori pe taxi, nu ii i-a nimeni la rost , parcheaza unde vor,fac ce vor , politia nu le face nimic ... constanta am ajuns un sat fara caini de cand e prostu de fagadau
21
1
nici un colaborator uber nu face asta
15
3
Ala fan uber cand ploua sa vezi cum faci cu mana dupa un taxi . Toti vor uber da nu stie cum e ! De sarbatori ajunge km si 8 lei si daca intr-o zona sunt masini putine creste iar tariful daca sunt multe scad ! Tu fan uber trebuia sa-ti dai si cu parerea daca trebuia mata cu tactu sa se fute
4
14
Ba uni dintre voi sunteti dus rau de tot auzi la ala pune tariful de noapte ziua doamne daca prinde unu sau 2 asta nu inseamna ca sunt toti la fel ,
2
8
Sa vina Uber si la C-ta. E mult mai ieftin si mai corect.
21
7
nu e normal sa stim , sa ne ferim ? oricum cei de la city , JEPCARII, AU 7-8 LEI KM FACUT DIN IMPULSURI . DE ACEEA INDIFERENT UNDE MERG SE INTORC GOI TOT ACOLO . LA TARIFUL ACESTA.....
8
3
luatile licentele sa se invete minte !
21
4
ori Uber ori ei ,tot aia..toti au maimute, fac 2-3 curse pun maimuta,pleaca oameni cu bani in buzunare,se dau corecti,dar fura..mai pun tariful de noapte ziua,fac figuri daca ai de mers pe distante scurte..e musai ,sa mergi cum vrea el..Toti care au maimute,suspendata licenta pe viata,s-ai vedem atunci..ce fac ???
9
11
Numai 2???!!!
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369