REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

JEG DE NEDESCRIS în localul lui Mocea din Neptun - VIDEO

JEG DE NEDESCRIS în localul lui Mocea din Neptun - VIDEO

Replica API 21 iunie 2017 | 00:00 1049

Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța au fost în control la terasa lui Marian Mocea din Neptun (în zona La Steaguri), unde au găsit mizerie și condiții improprie pentru servirea mâncării. La controlul care a avut loc marți, 20 iunie, peștele era depozitat în condiții de mizerie, după ce era gătit era lăsat de izbeliște în soare, iar ustensilele și spațiul de lucru este sub orice limită. De asemenea, maioneza era lăsată în soare, nefiind menținută la temperatura optimă.

Conducerea unității alimentare a fost invitată la sediul CJPC pentru luarea măsurilor ce se impun. De asemenea, au fost făcute adrese către DSV, SANEPID și primărie.

Tot ieri, a fost verificat şi “vecinul” lui Mocea, adică terasa alăturată, comisarii OPC concluzionând că: „Se poate să găsim şi curăţenie!”.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti si la fostul CAP din Costinesti ca dau marfa la negru. Fara hartii ca doar nu facem banii din hartii. Bere, sucurii, si multe altele ! Va astept la fostul CAP din Costinesti ! Va pup !
1
0
Va garantam o teapa de neuitat.
5
0
NU AI LA CE SA TE ASTEPTI DE LA UN JEG CARE PENTRU A ACHIZITIONA CATEVA SPATII COMERCIALE IN NEPTUL A DAT MARI SUME DE BANI UNOR GENERALI DIN MAI SI UNOR POLITICIENI CORUPTI.VRETI SA REVENIM CU DETALII?
6
0
Jeg si la boschetarul SAVA intre Saturn si Venus.Tiganie curata la un tigan.Nu are toalete iar mancarea mizerabila se serveste direct pe plaja.OPC vrem sa vedem masuri.Suntem un grup de mangalioti nemultumiti....
9
0
jeg la Mocea, jeg ca si patronul, niste imputiti, so borfasi care au umplut litoralul
12
0
Domnule Horia veniti si la Restaurantul Ardeleanca din Costinesti unde mizeria ,tigania este la ea acasa.D-voastra stiti unde este locatia si cine il tine pe Viorel in spate cu mese intinse la politai iarna ,primavara cu organizarea zilei de,, 8 Martie Ziua Femeii''!Fac filmulete si le pun pe facebook facand reclama mizeriei si conditiilor de lucru imbinand utilul cu placutul ,munca cu distractia fara echipament adecvat activitatii pe care o desfasoara .Vizionati pe facebook la sotia lui Lica,Alex angajatul,Lica si va veti minuna .Spor la treaba ! DESPUTITI COSTINESTIULpentru siguranta turist
6
0
Si cine este terasa alaturata, de ce nu dati si exemplele pozitive?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218