REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jennifer López, o proletară ajunsă şefă în comedia ''Second Act''

Jennifer López, o proletară ajunsă şefă în comedia ''Second Act''

Replica API 21 februarie 2019 | 17:45 395

Jennifer López

Faptul că a devenit una dintre vedetele cele mai râvnite de la Hollywood nu a îndepărtat-o de originile sale modeste pe Jennifer Lopez, care la prezentarea noii sale comedii, ''Second Act'' (A doua şansă), a mărturisit că se simte foarte legată de stradă şi de mediul proletar de la New York, mai exact de cartierul Bronx în care a crescut, relatează agenţia EFE.

"Simt că fac parte din clasa muncitoare. Încă îmi rup spatele muncind, nu-i aşa?" a spus glumind actriţa de ascendenţă portoricană la întâlnirea cu presa. "Am locuit în Bronx până la 23 sau 24 de ani (...). Este ca şi cum aş fi trăit în Puerto Rico. Până la urmă nu contează dacă ai locuit acolo, eşti pur şi simplu ceea ce eşti". "Şi chiar după ce am călătorit în întreaga lume şi m-am mutat în Los Angeles, mă simt în continuare ca o fată din Bronx", a asigurat ea.

Jennifer Lopez (New York, 1969) joacă rolul principal şi produce comedia ''Second Act'', în regia lui Peter Segal din a cărei distribuţie mai fac parte Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia şi Leah Remini.

''Second Act'' o aduce în prin plan pe Maya, o femeie de origine latino care munceşte fără odihnă într-un supermarket şi ai cărei şefi nu-i recunosc meritele. Totuşi viaţa lui Maya face o cotitură de 180 de grade când obţine un interviu la o multinaţională în care îşi dovedeşte priceperea căpătată în stradă, care "îţi foloseşte mai mult decât ceea ce înveţi în facultate".

"Cred că este un lucru adevărat şi că toată lumea îşi dă seama de acest adevăr. Cred că oamenii se vor identifică cu filmul. Majoritatea oamenilor nu reuşesc să intre la Harvard, Duke să la vreo universitate la modă pentru a deveni intelectuali", mărturiseşte actriţa. "Trebuie să-ţi găseşti propria cale dacă ai talent, dacă eşti inteligent şi ambiţios. Trebuie să-ţi găseşti drumul, dacă nu ai şansele oferite de părinţi, sau dacă nu reuşeşti să obţii o bursă".

Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. Deşi lucrează cu sârguinţă în magazinul local, îi este refuzată o poziţie managerială din lipsa unei diplome universitare. Însă când are şansa de a primi jobul viselor ei, ea profită de oportunitate.

Dintr-o greşeală de identitate pe Facebook, ea reuşeşte să-l impresioneze pe directorul uneia dintre cele mai mari corporaţii din New York care o angajează. Compania o consideră pe Maya o consultantă titrată şi o lasă să se ocupe de o afacere importantă. Având oportunitatea incredibilă de a avea o carieră la care a visat mereu, Maya trebuie să arăte acum că priceperea poate fi la fel de valoroasă ca o diplomă universitară şi că nu este niciodată prea târziu să-şi ia revanşa.

Jennifer Lopez a explicat că acest film a încercat să îmbine divertismentul comediei cu o serie de mesaje mai profunde.

"Aveam toate aceste teme pentru un film despre care nu ştii niciodată cum va ieşi la final. Dar a fost amuzant pentru toţi şi plin de inspiraţie. Poţi să faci greşeli şi să ai şansa ca până la urmă să rezulte ceea ce ţi-ai dorit", a spus ea.

Cu o distribuţie foarte feminină, Lopez împarte scena cu Leah Remini, care în viaţa reală este o bună prietenă a actriţei şi cu tânăra Vanessa Hudgens, pe care a considerat-o "adorabilă" şi "o soră mai mică", căreia i-a dat mai multe sfaturi în timpul filmărilor. "I-am fost mentor şi mamă... Sunt foarte mămoasă din fire", a recunoscut Lopez.

Actriţă şi cântăreaţă, Jennifer Lopez şi-a adus contribuţia şi la coloana sonoră, interpretând piesa ''Limitless'' (Fără limite), un mesaj pe care a dorit să-l transmită tuturor femeilor care doresc să aibă "o a doua şansă". În acest sens, ea a admis că de-a lungul carierei sale de actriţă a făcut unele greşeli din care a avut însă ce să înveţe.

"Acum simt că ceea ce fac este bine şi că trebuie să am încredere în propriile merite. Dacă eşti bună, atunci pune-te în valoare. Există întotdeauna o a doua şansă", a spus actriţa, într-un mesaj adresat tuturor femeilor.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367