REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Jennifer Lopez se face patroană de club de baseball

Jennifer Lopez se face patroană de club de baseball

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 992

Jennifer Lopez, de 50 de ani, știe să facă bani și în afara scenei. Cântăreața care are o avere de 400 de milioane de dolari, a fost surprinsă în urmă cu două zile îmbarcându-se într-un avion privat, pe aeroportul din Miami. Ea a declarat că pleacă împreună cu Alex Rodriguez (44 de ani), gemenii Max și Emme (12 ani) și fiicele logodnicului ei într-o vacanță în Caraibe. Însă lucrurile nu au stat deloc așa...

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez

foto: Gettyimages

Jennifer Lopez este o femeie de afaceri de succes. Diva latino, în vârstă de 50 de ani, a făcut carieră în muzică, în actorie și acum vrea să dea lovitura și pe plan sportiv. Ea s-a lăsat convinsă de logodnicul ei, fostul baseballist Alex Rodriguez, 44 de ani, care a jucat pentru New York Yankees să cumpere un club sportiv. Numai că prețul clubului New York Mets este de două miliarde de dolari. J.Lo are o avere de 400 de milioane de dolari și Alex are în conturi 350 de milioane de dolari. Însă amândoi sunt conștienți că două miliarde nu este o sumă imposibil de obținut dacă ai cunoștințele necesare, scrie click.ro.

Cum face rost Jennifer Lopez de 2 miliarde dolari?

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat public că nu mai e interesată de oferta făcută de actuala conducere a clubului Mets, Jennifer Lopez revine la masa negocierilor. De data aceasta, a venit cu A-Rod și cu un amic din conducerea băncii JP Morgan Chase. Rodriguez și-a anunțat intenția de a investi în baseball după ce Steve Cohen, unul dintre acționarii minoritari ai clubului a declarat că vrea să achiziționeze pachetul majoritar. Însă asta nu e singura negociere în care sunt implicați. JLo și A-Rod sunt în tratative și cu patronul clubului New England Patriots, Robert Kraft. Negocierile au fost blocate din cauza epidemiei de COVID-19, dar au putut fi reluate odată cu măsurile de relaxare luate de autorități.

În ce domenii a mai investit J.Lo?

Crescută doar de mama ei, într-o casă sărăcăcioasă din Brooklyn, J.Lo a învățat de mică valoarea banilor. Așa că a cumpărat în ultimii zece ani peste 12 proprietăți imobiliare în New York, Florida și California și le-a vândut la prețuri avantajoase. Pe lângă afacerile imobiliare, ea a investit în diferite companii start-up și primește dividente. Împreună cu mama ei are o companie de organizat evenimente și deține o sală de fitness în Los Angeles.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614