REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit după o relaţie de doi ani. Cum arată diamantul primit de cântăreaţă

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au logodit după o relaţie de doi ani. Cum arată diamantul primit de cântăreaţă

Replica API 11 martie 2019 | 00:00 540

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi iubitul ei, Alex Rodriguez, fost jucător profesionist de baseball, s-au logodit în timpul unei vacanţe în Bahamas, după cum au anunţat chiar cei doi pe contul de Instagram.

"A spus da", a scris Alex Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, pe Instagram, mesaj căruia i-a ataşat o poză cu diamantul impresionant primit de Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani.

Ulterior, cântăreaţa a distibuit şi ea postarea, căruia i-a alăturat opt emoticonuri în formă de inimă neagră.

Cuplul a aniversat doi ani de relaţie pe 3 februarie, potrivit revistei People.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori. Prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsătorii durând un an, şi apoi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a stat căsătorită timp de şapte ani. Cântăreaţa americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367