REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache - Sper din suflet să fim fericiţi după finala de la bârnă

JO 2020 - Gimnastică artistică: Larisa Iordache - Sper din suflet să fim fericiţi după finala de la bârnă

Replica API 31 iulie 2021 | 02:58 512

Gimnasta Larisa Iordache, care a suferit o entorsă metatarsiană în timpul calificărilor pentru finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020, şi-a afirmat, într-un mesaj transmis de Federaţia Română de Gimnastică, speranţa că toată lumea va fi fericită după faza finală programată la 3 august.

Larisa Iordache

"Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă", a fost mesajul transmis de sportivă din Satul Olimpic, scrie Agerpres.

Federaţia Română de Gimnastică precizează că sportiva a fost nevoită să poarte o gheată de protecţie în urma accidentării suferite: "Larisa Iordache nu renunţă la visul ei. Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poarta o gheată de protecţie, este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul: o medalie olimpică. Mulţumiri speciale echipei de medici formate din Dr. Diana Torje (COSR), Dr.Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oşean (FR Canotaj), precum şi kinetoterapeuţilor Mircea Nuţescu (FR Baschet) şi Iustin Răduţiu (COSR). Hai Romania! Succes, Larisa Iordache!".

Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, a declarat că gimnasta Larisa Iordache a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesită o pauză de trei zile.

Larisa Iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218