REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Joc al nervilor cu Primăria Capitalei: mișcările lui Dragnea pun PSD pe un butoi cu pulbere

Joc al nervilor cu Primăria Capitalei: mișcările lui Dragnea pun PSD pe un butoi cu pulbere

Replica API 23 octombrie 2018 | 00:00 165

Situația de la Primăria Capitalei este una explozivă, după ce PSD Sector 5 a decis excluderea din partid a patru consilieri generali, apropiați Gabrielei Firea. Din acest moment începe un joc al nervilor, în care Liviu Dragnea poate lua o serie de decizii ce vor pune PSD pe un butoi cu pulbere, scrie stiripesurse.ro.

Juridic, pentru a-i înlătura pe cei patru consilieri generali este nevoie de semnătura prefectului Capitalei, Speranța Cliseru. Aceasta este un om foarte apropiat de Gabriela Firea și, cel mai probabil, nu va semna niciodată vacantarea mandatelor de consilieri. Conform surselor din PSD, această problemă va fi rezolvată de Carmen Dan, la ordinul lui Liviu Dragnea. Ministrul de Interne va demite prefectul Capitalei, iar în locul Speranței Cliseru va fi pus un om dispus să urmeze ordinele venite de la partid.

Această măsură va provoca un adevărat taifun în PSD. Liviu Dragnea va distruge majoritatea Gabrielei Firea, în Consiliul General, dar în schimb va deschide un front deschis cu primarul Capitalei. Sabotată pe , scrie ;tață, Gabriela Firea va ieși la atac și nu este exclus să-și câștige noi adepți în PSD, pentru că în acest război totul se va rezuma la cine rămâne în picioare și este posibil ca, în timp, totul să se transforme într-o bătălie pentru șefia PSD.

Sursele noastre arată că Liviu Dragnea își dorește organizarea de alegeri la PSD București, acolo unde Gabriela Firea este președinte interimar. Bătălia va fi una extrem de dură, pentru că, la București și Gabriela Firea are ce să ofere oamenilor, în schimbul sprijinului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In prostia lor pierd si bucurestiul. Pesedisti fara viziune. Dracnishti.
1
0
Asa se intampla cand interesele personale stau mai presus de interesele comunitatii. Din pacate cei ce vor avea de pierdut sunt contribuabili.
0
0
vino si la constanta ca nesimtitul de fagadau amendeaza populatia ptr buruienile care cresc pe domeniul public
2
0
Psd a facut jaf psd a j3fuit romania jos psd
2
0
"dar in schimb va deschide un front deschis". Cretini multi pe la Replica! Dar in schimb? Va deschide un front deschis? Doamne fereste!
1
0
Vezi ca trebuia sa iei cu copy paste doar tatza. Tu in schimb, ai copiat cu tot cu instructiune: scrie
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367