REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Joe Biden a confundat Suedia cu Elveţia într-o declaraţie la summitul NATO. Video

Joe Biden a confundat Suedia cu Elveţia într-o declaraţie la summitul NATO. Video

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 1099

Preşedintele american Joe Biden a vorbit joi în faţa presei despre invitaţia de aderare la NATO adresată Finlandei şi Suediei, dar când a menţionat-o pe cea din urmă a spus ''Elveţia'', însă şi-a dat seama de eroare şi s-a autocorectat imediat, spre amuzamentul jurnaliştilor, consemnează agenţiile AFP şi EFE.

Joe Biden

''Am primit un apel din partea liderului Finlandei'' despre susţinerea SUA pentru aderarea la NATO, ''am vorbit la telefon şi mi-a sugerat să vorbim cu lidera Elveţiei'', a afirmat Biden, făcând de fapt referire la şefa guvernului suedez, Magdalena Anderson, citează Agerpres.

Derutat probabil de relativa apropiere a numelui celor două ţări în limba engleză (''Sweden'' şi ''Swiss''), preşedintele american şi-a dat totuşi seama de confuzie şi s-a autocorectat. ''Elveţia ... Dumnezeule...Dumnezeule...Se vede că sunt foarte dornic ca NATO să se extindă'', şi-a reparat el gafa făcută la conferinţa de presă de la închiderea summitului NATO de la Madrid.

Preşedintele în vârstă de 79 de ani a fost protagonistul unei alte gafe şi joia trecută, când a ţinut din greşeală înspre presă un bilet cu instrucţiuni în care consilierii săi îi indicau pas cu pas ce să facă în timpul unei întâlniri la Casa Albă, de la intrarea în sală până la părăsirea incintei.

În timp ce el se afla la summitul de la Madrid, vicepreşedinta sa Kamala Harris a nuanţat o declaraţie anterioară a ei în care dădea aproape sigură o nouă candidatură a lui Joe Biden la viitoarele alegeri prezidenţiale, deşi el este încă de acum cel mai vârstnic preşedinte din istoria SUA.

''Joe Biden candidează pentru realegere şi eu voi fi colistiera sa'', a declarat Kamala Harris postului CNN la începutul săptămânii. ''Categoric'', a adăugat ea.

Însă într-o nouă declaraţie, acordată miercuri unui reporter al LA Times, vicepreşedinta lui Biden a părut mai puţin categorică. ''Preşedintele intenţionează să candideze, iar dacă o face eu voi fi colistiera sa. Vom candida împreună'', a spus ea, potrivit Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti-am zis ba, prostul satului, ca ne dam seama cine esti, dupa modul de a iti incepe enuntul, inca din rubrica "NUME" si apoi continui cu "mesajul" propagandist rusofil in rubrica "comentariu"? Esti prostul satului, ba baiatule! La fiecare stire unde ai lasat comentariu, te-am indentificat. Vai de mortii tai ce ai in capul ala, daca tu ganesti cum tastezi pe aici. Esti vai de mortii tai, repet! Nu ai viitor si speram ca macar copiii tai sa-si termine studiile, sa nu ajunga prostii satului ca tine. Ha ha ha!
10
0
Plus ca s-a corectat in mai putin de o secunda, ceea ce denota faptul ca a fost doar o greseala de pronuntie. Desi cand am citit stirea si inainte sa vad video, am avut prima impresia ca i-a arunca la fileu o ironie lui Satana Putin, prin care Suedia tara neutra pe modelul Elvetiei este acum oficial tara NATO si automat cu "sula in coastele " Rusiei. Oamenii "cu scoala" inteleg ca propaganda si balamucul declaratilor facute de satanistii din Kremlin Moscova sunt in disperare de a nu pierde "sustinerea" poporului rus, de a nu porni o revolutie si sa nu fie asasinati ca Ceausescu, sau mai RAU!
10
0
Si inca o completare pentru prostul satului care a comentat la 01:31, poate il aduc cu picioarele pe pamant. In 1994 s-a semnat in Budapesta un tratat prin care Ucraina renunta la armele nucleare, iar UK, SUA si multe alte tari, printre care si satanistii din Rusia s-au angajat sa apere INTEGRITATEA si GRANITELE tarii Ucraina. Asta este motivul principal pentru care occidentul ajuta Ucraina, dar nu numai. Si sunt multe alte detalii pe care voi nu le cunoasteti, ca sunteti niste cacati in ploaie, fara scoala,fara mama,fara t***. Sunteti vai de mortii vostri si puneti botul la sosocisme masonice
10
0
Mananci cacat cu doua linguri, asta de la 01:31, ba putinist infect, tradatorule de tara si de neam. De 12 ori in istorie a fost Romania invadata de Rusia. Nu ne-au invadat americanii niciodata si nu o vor face niciodata. Americanii au avut misiune de hranire a milioane de rusi in perioada foametei sovietice pornite de Satana Stalin, atunci cand milioane de rusi au inceput sa consume carne de om, fie ucigand, fie facand "troc" cu "vanatori de oameni" si gateau, apoi consumau CARNE DE OM. Studiati istoria, sa nu repetati greselile. SUA a ajutat URSS impotriva nazistilor, cum ajuta azi Ucraina.
0
0
Ba, idiotule! In SUA nu e dictatura ca in Rusia sau China. Ideologul lui Satana Putler, Dughin, supranumit si "avocatul diavolului", a spus despre Putler ca este "monarhul" Rusiei, regele lor. Pai, ba pustiulica! Biden este doar "imaginea" unui grup care conduce SUA. E mai mult o simbolistica, e nevoie de un candidat la prezidentiale, dar de fapt o intreaga echipa castiga alegerile si conduce SUA. Puneti voi burta pe carte, ca este evident ca nu va pricepeti la politica. Cand handicapati d-astia ca tine, Putin sau Hitler ajung sa conduca "siguri" o tara cu arme nucleare, ameninta cu apocalipsa
11
1
...rusilor ? Un mos senil ? Asta conduce NATO ? Asta conduce cea mai puternica tara ? Vai de plua noastra !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102