REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Joe Pesci, acuzat că a plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

Joe Pesci, acuzat că a plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

Replica API 19 iunie 2021 | 00:00 965

Joe Pesci a apărut în numeroase filme cu criminali, printre care Goodfellas, Casino şi mai recentul The Irishman, şi a rămas în memoria colectivă ca unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care-a făcut o carieră din producţiile de mare succes cu mafia.

Joe Pesci

foto: Profimedia

Este posibil ca experienţa personală să-l fi ajutat pe actor să joace cu uşurinţă aceste roluri de criminali? Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, un model şi-o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o, scrie clickpentrufemei.ro.

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe custodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

Victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul drept în urma incidentului. Ancheta cu privire la atentatul asupra vieţii sale a rămas nerezolvată ani în şir, însă poliţia a reuşit să afle, într-un final, că Haro angajase un criminal plătit pentru a-l omorî pe Garrett. În acest caz, care a fost implicarea lui Pesci? Pentru că un martor a ieşit la lumină şi l-a acuzat pe actorul faimos în cel mai grav mod cu puţină.

La mai bine de 20 de ani de la divorţul celor doi actori, Haro a ajuns la închisoare pentru faptul că a încercat să-l ucidă pe fostul ei soţ, Garret Warren, cu care a fost căsătorită din 1998 până în 2000. Bun! Şi ce-a avut Pesci de-a face cu asta? Un martor a depus mărturie că cel care l-a plătit, de fapt, pe criminalul profesionist a fost nimeni altul decât Joe Pesci.

Poliţia l-a chemat de urgenţă pe actor la sediul lor, pentru sta de vorbă cu el despre implicarea lui în tentativa de crimă. Mai mult, întreaga casă a faimosului actor a fost răsturnată cu susul în jos de către poliţişti, pentru a vedea dacă există dovezi ale implicării lui în tentativa de crimă. După ce a fost cercetat de poliţie, Pesci a fost considerat nevinovat. În schimb, fosta lui soţie a fost condamnată la 12 ani şi patru luni de închisoare, în 2012. A fost eliberată în august 2019.

Detaliile acestei poveşti care bate orice scenariu hollywoodian

Garrett Warren, care are o fiică cu Claudia Haro, este un cascador de succes la Hollywood şi a avut ghinionul de-a se afla, în mai 2000, faţă în faţă cu un asasin plătit, care a îndreptat un pistol asupra lui şi l-a împuşcat de patru ori. Gloanţele l-au lovit pe Garrett în piept, gât, şoldul stâng şi ochiul drept. În 2012, cascadorul a dezvăluit presei americane că şi-a pierdut ochiul drept din cauza rănii provocate de glonţ.

Vestea bună e că, după condamnarea celei care i-a dorit moartea, Warren a câştigat custodia fiicei lui şi a fostei sale soţii. Vestea proastă e că i s-a încheiat cariera de succes după accidentul care aproape că l-a costat viaţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920