REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

John Travolta, acuzat că îşi ascunde homosexualitatea

John Travolta, acuzat că îşi ascunde homosexualitatea

Replica API 23 mai 2020 | 20:35 1313

John Travolta şi-a câştigat faima cu rolul din "Grease", iar când cariera lui părea să încetinească a revenit cu prestaţia din "Pulp Fiction". De-a lungul anilor, John Travolta a reuşit să atragă multe controverse. A fost acuzat de agresiune sexuală sau că are un devotament de neclintit pentru Biserica Scientologică, ştiut fiind că mulţi dintre membrii ei i-au pus la păstrare numeroase secrete.

John Travolta

Ca mulţi actori care s-au luptat cu neajunsurile înainte de a cunoaşte celebritatea, nici Travolta nu face excepţie. Actorul a bifat o serie de locuri de muncă ciudate pentru a avea bani de chirie. Travolta a lucrat ca şi casier în supermarket sau ca şi cărăuş la o companie aeriană.

Soarta a fost însă de partea lui, pentru că actorul are acum cinci avioane private şi îşi plimbă regulat familia şi prietenii din întreaga lume.

A fost aproape de moarte

John Travolta a visat întotdeauna să devină pilot şi şi-a câştigat permisul de zbor la vârsta de 22 de ani. Actorul a avut însă parte de o experienţă teribilă. John a fost de aproape moarte în 1992, când avionul pe care îl pilota a suferit o defecţiune totală. Familia se afla la bord la acea vreme şi Travolta a fost forţat să efectueze o aterizare de urgenţă în Washington D.C. În timpul coborârii, starul era să intre în coliziune cu un avion comercial. Din fericire, a aterizat în siguranţă

Iubita şi-a găsit sfârşitul în braţele lui

În timp ce filma The Boy în the Plastic Bubble la vârsta de 22 de ani, John a avut o relaţie romantică cu mama sa de pe ecran, Diana Hyland, care era cu 18 ani mai mare decât el la acea vreme. Diana a fost diagnosticată cu cancer la sân un an mai târziu. Hyland a avea să se stingă în braţele lui Travolta. Acest fapt de viaţă avea să îl traumatizeze.

A admirat-o pe Lady Di

În 1985, Travolta a participat la un bal de binefacere la Casa Albă. Acolo a întâlnit-o pe prinţesa Diana. La miezul nopţii, el şi-a făcut curaj şi s-a dus să o invite la dans. Mai târziu, Prinţesa Diana a poreclit rochia neagră pe care a purtat-o ​​în acea noapte „Rochia Travolta”.

Acuzat de agresiune sexuală

În 2012, Travolta s-a aflat în apă în mijlocul unui scandal după ce doi terapeuţi au susţinut că actorul i-a agresat sexual. Deşi un judecător a respins cazul din lipsă de probe, imaginea lui Travolta a avut de suferit.

A avut o relaţie cu un pilot

Travolta a fost acuzat că îşi ascunde homosexualitatea de mai mulţi ani. În 2014, actorul a fost nevoit să nege că a avut o relaţie sexuală de şase ani cu Douglas Gotterba. Pilotul plănuia să scrie o carte despre povestea lor, dar avocaţii lui Travolta au luat măsuri şi idila a fost trecută sub tăcere. Între timp, actriţa Carrie Fisher a dat de înţeles că actorii ştiu că este homosexual, dar nu le pasă. În 2017, au apărut noi afirmaţii potrivit cărora membrii Bisericii scientologice îl şantajau pe John cu aventura cu Gotterba. Un fost membru al grupului a spus: „Am fost martor la presiunea exercitată asupra lui Travolta. Îi era teamă că vor face dezvăluiri despre viaţa sa sexuală. El a venit la mine disperat, se temea că tot ce le-a spus vreodată va fi dezvăluit public.

Oprah Winfrey a primit un Rolls Royce de la Travolta

În ultimul sezon al talk-show-ului pe care îl prezenta, Oprah Winfrey a dezvăluit că îşi ia toţi colegii de platou într-o călătorie de opt zile în Australia. Wow! Cine avea să fie pilotul de serviciu? Nimeni altul decât John Travolta, bunul ei prieten. Se pare că actorul o ajutase timp de un an pe Winfrey să planifice călătoria surpriză. Cei doi sunt prieteni extrem de buni, Winfrey afirmând cândva că Travolta este dintre cei mai talentaţi actori de pe planetă. Surprizele nu se opresc aici. Actorul i-a făcut cadou frumoase mulatre şi un Rolls Royce, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar uitati-va la filmul : DIN PARIS CU DRAGOSTE.unde joaca fantastic.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102