REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

John Wick, asasinul care ameninţă supremaţia supereroilor din „Avengers: Endgame“

John Wick, asasinul care ameninţă supremaţia supereroilor din „Avengers: Endgame“

Replica API 18 mai 2019 | 00:00 301

Keanu Reeves

'Avengers: Endgame' va înfrunta în acest weekend un inamic real la box office-ul american prin lansarea pe marile ecrane a noului film 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum', al treilea din celebra saga cu asasini şi care ameninţă să pună capăt supremaţiei supereroilor în cinematografe, relatează EFE.

Obişnuit să dea strălucire proiectelor sale, Keanu Reeves reia rolul asasinului nevoit să fugă la nesfârşit, după ce a fost pusă pe capul său o recompensă de 14 milioane de dolari.

Regizorul Chad Stahelski, care şi-a început cariera în cinema ca dublură şi a debutat ca realizator cu 'John Wick', rămâne în continuare la conducerea acestui nou film din celebra saga cu numeroşi fani în întreaga lume.

Actriţele Anjelica Houston şi Halle Berry se alătură distribuţiei acestei noi aventuri care este reluată din momentul în care John Wick încalcă regulile hotelului clandestin El Continental, ucigând un membru al sindicatului internaţional al crimei.

Actorii Ian McShane, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas şi Hiroyuki Sanada, printre alţii, îl însoţesc pe Reeves, care interpretează un John Wick mai înarmat ca niciodată.

Pentru micii spectactori se lansează pe marile ecrane în acest weekend 'A Dog's Journey', un film care prezintă povestea unui căţel nevoit să experimenteze mai multe vieţi pentru a putea îndeplini o promisiune şi de a găsi drumul pentru a se reîntâlni cu iubitul său stăpân.

În regia lui a Gail Mancuso, câştigătoarea unui premiu Emmy pentru Modern Family, filmul promite să-i facă să râdă pe iubitorii de animale, avându-i în distribuţie pe actorii Dennis Quaid, Betty Gilpin, Abby Ryder Fortson şi Josh Gad.

'The Sun is Also a Star' este o altă premieră care poposeşte în cinematografe cu o temă inspirată din situaţia politică şi socială a SUA. Adaptare a cărţii cu acelaşi nume, filmul prezintă povestea tinerei Natasha (Yara Shahidi), o adolescentă care are la dispoziţie mai puţin de 24 de ore pentru a nu fi deportată în Jamaica împreună cu familia sa.

Lupta Natashei pentru a nu fi expulzată din SUA se complică datorită relaţiei sale cu Daniel, fiul unor imigranţi coreeni de care este îndrăgostită şi care luptă la rândul lui pentru a nu fi despărţit de iubita sa.

Cineasta newzorkeză Ry Russo-Young regizează această poveste de dragoste dintre doi tineri cu rădăcini culturale foarte diferite şi care duc aceeaşi luptă împotriva autorităţilor americane.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218