REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Johnny Rotten consideră că o viitoare miniserie TV despre trupa Sex Pistols este „lipsită de respect“

Johnny Rotten consideră că o viitoare miniserie TV despre trupa Sex Pistols este „lipsită de respect“

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:00 889

Johnny Rotten, solistul trupei Sex Pistols, a declarat că o viitoare miniserie TV dedicată legendarei formaţii punk britanice va fi realizată fără consimţământul şi fără contribuţia lui, informează DPA, citată de Agerpres.

Johnny Rotten

Artistul, al cărui nume real este John Lydon, se teme că această miniserie TV, ce va fi regizată de Danny Boyle, un cineast premiat cu Oscar, "va încerca să distrugă reputaţia" şi moştenirea lăsată de această trupă punk şi ar trebui să fie considerată "nimic altceva decât o creaţie otrăvitoare".

Săptămâna trecută, postul de televiziune FX Networks a anunţat că va produce o miniserie cu şase episoade, intitulată "Pistol", care "va readuce la viaţă" volumul de memorii publicat de chitaristul trupei, Steve Jones, intitulat "Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol".

"Nu ştiu nimic despre acest proiect, absolut nimic. Niciun efort nu a fost făcut pentru ca producătorii să se asigure de contribuţia mea sau pentru a mi se cere permisiunea sau implicarea în orice fel sau în orice formă", a declarat Johnny Rotten.

"Vor încerca să distrugă reputaţia unui lucru care este excelent. Este ceva foarte periculos ce fac ei acum şi complet lipsit de respect", a adăugat celebrul muzician britanic.

"Rămâne de văzut dacă ne vor contacta pentru a discuta. Dar, până în acest moment, sunt dezgustat, absolut dezgustat de aroganţa şi ignoranţa lor", a mai spus Johnny Rotten.

Un purtător de cuvânt al postului FX Networks a declarat că atât producătorii miniseriei TV, cât şi regizorul Danny Boyle l-au contactat pe managerul lui Johnny Rotten pentru a îl informa în legătură cu acest proiect.

Trupa Sex Pistols a fost creată la Londra în 1975 şi a este considerată unul dintre promotorii curentului punk în Marea Britanie.

Grupul Sex Pistols a fost alcătuit iniţial din solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, care a fost înlocuit de Sid Vicious la începutul anului 1977.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108