REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Jucătorii de la FC Viitorul, urări speciale de ziua lui Gică Hagi

Jucătorii de la FC Viitorul, urări speciale de ziua lui Gică Hagi

Replica API 5 februarie 2015 | 00:05 400

Jucătorii echipei FC Viitorul au avut o serie de mesaje speciale de urare pentru antrenorul lor, Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, care a împlinit joi vârsta de 50 de ani.

Fotbaliștii au filmat un mesaj pentru antrenorul lor, dar din clip lipsesc Cristian Manea, Florin Tănase (convocați la naționala mare), respectiv Ianis Hagi, Carlo Casap și Florinel Coman (selecționați la reprezentativa Under-17). În schimb, macedoneanul Boban Nikolov a ales să-i cânte "Mulți ani trăiască!" lui Gică Hagi în aromână. O urare inedită, tot în aromână, a avut și salvadorianul Nelson Bonilla.

Și internaționalul Bănel Nicoliță, cea mai nouă achiziție a echipei patronate de Hagi, i s-a adresat ''Regelui'': ''Dom' profesor vreau să vă urez și eu multă sănătate, bucurii și tot ce vor doriți. Să fiți sănătos!''

Internaționalul stelist Claudiu Keșeru a postat un mesaj special pe contul său de Facebook: ''Ce înseamnă Hagi pentru mine? E prea puțin să spun idol. E prea puțin să spun geniu. E prea puțin să spun Rege. Toate astea au fost deja spuse. Pentru mine, Hagi e visul cel mai frumos din copilărie. Cred că asta e pentru toți cei din generația mea. Tricoul cu Hagi, scris cu pixul pe spate, cearta cu băieții din spatele blocului pentru cine să-l poarte, bucuria de a da goluri ca EL. Astea sunt amintirile care valorează mai mult decât toate cuvintele pe care le pot spune acum. Gică, n-o să știi niciodată cum e să faci pe cineva să se simtă Hagi. Îți spun eu, e unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Pentru asta, o să-ți spun doar 'Mulțumesc'. Mi-aș dori ca, într-o zi, și copiii mei să aibă un model așa cum ai fost tu pentru mine. La mulți ani, zeule!''

Dintre cei care i-au urat ''La Mulți Ani'' lui Hagi nu a lipsit nici președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache: ''La mulți ani, Gică Hagi! Mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru România! PS Mulțumesc pentru pasele de gol de acum doi ani''.

Fundația Olimpică Română s-a alăturat și ea felicitărilor, pe Facebook: ''5 februarie este o zi de sărbătoare pentru sportul românesc. De ce? Este ziua lui Hagi. La mulți ani, campionul nostru drag!''

Alături de Astra Giurgiu, Clubul Pandurii Târgu Jiu i-a urat ''un călduros la mulți ani 'Regelui fotbalului românesc', Gheorghe Hagi, care împlinește astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Născut la 5 februarie 1965, Gică Hagi a avut parte de o carieră extraordinară ca fotbalist fiind considerat, pe bună dreptate, cel mai mare jucător din istoria naționalei României. Și-a dedicat viața fotbalului și după retragerea din cariera de fotbalist, devenind antrenor și mai apoi inițiatorul unui proiect axat pe viitorul fotbalului românesc, proiect numit Academia Hagi/FC Viitorul''.

sursa: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614