REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Judecat după gratii: a omorât o fată de 18 ani şi a îngropat-o între garaje

Judecat după gratii: a omorât o fată de 18 ani şi a îngropat-o între garaje

Replica API 10 august 2013 | 00:00 172

Instanţa a dispus prelungirea măsurii arestului preventiv

Instanţa a dispus prelungirea măsurii arestului preventiv

Dosarele unor crime oribile se derulează pe rolul Tribunalului Constanţa. Aici facem referire la o descoperire macabră ce a avut loc în luna martie a.c.., când un cadavru, aflat în stare de descompunere, a fost găsit în Medgidia. La scurt timp a fost prins şi făptaşul, fiind vorba de Constantin Boicu, de 32 de ani, care şi-a recunoscut fapta. După ce a fost arestat, a fost trimis în judecată, următorul termen fiind stabilit pentru data de 13 septembrie. De asemenea, la data de 9 august, instanţa a hotărât prelungirea măsurii de arest preventiv.

Constantin Boicu, criminalul de la Medgidia, rămâne în arest. "Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă faţă de inculpatul Boicu Constantin. Menţine măsura arestului preventiv", se arată pe site-ul instanţelor, la data 9 august, următorul termen fiind stabilit pentru data de 13 septembrie a.c.. Reamintim că la data de 28 martie a.c., ora 10.16, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în spatele unor garaje de pe strada Vâlcele, se află cadavrul unei persoane. Echipa operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări. Pe parcursul cercetărilor, după mai multe activităţi specifice cadavrul a fost identificat ca aparţinând unei tinere de 18 ani, din municipiul Medgidia, nedeclarată la naştere. Continuând investigaţiile, ofiţerii de investigaţii criminale au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Medgidia suspect de comiterea faptei. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care l-au reţinut în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Fata se numea Cerchez Bairam şi provenea dintr-o familie dezorganizată, care nu s-a alarmat când a văzut că lipseşte de acasă, menţionând că s-a gândit că e plecată prin Germania. Constantin Boicu şi-a recunoscut vina, spunând că s-a enervat după o partidă amoroasă, întrucât victima i-ar fi furat un telefon mobil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367