REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Judecătoare amenințată cu moartea, în sala de judecată, de un drogat

Judecătoare amenințată cu moartea, în sala de judecată, de un drogat

Virgil STOIAN 24 martie 2023 | 00:00 2842

Marian Lucian Eftinca a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, distrugere şi nerespectarea ordinului de protecţie. Aflat în sala de judecată unde se soluţiona propunerea de luare a măsurii arestului preventiv, acesta a întrebuinţat cuvinte jignitoare şi obscene la adresa judecătoarei de drepturi și libertăți. Ulterior, bărbatul a declarat că este dependent de etnobotanice și la acel moment se afla în sevraj, deoarece nu mai fumase nimic de două zile.

Judecatoare amenintata cu moartea, in sala de judecata, de un drogatSala de judecată

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Marian Lucian Eftinca la 2 ani, 7 luni şi 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj judiciar, încălcare a solemnității ședinței. Sentința a fost dată pe 17 martie 2023 și nu este definitivă. Marian Lucian Eftinca a declarat că îşi aminteşte că la data de 29.08.2021, era în sala de şedinţă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi i-a spus că dispune luarea măsurii arestului preventiv faţă de el pentru 30 de zile, precum şi faptul că mai durează 48 de ore pentru a face contestaţie, moment în care “i s-a terminat filmul”. Acesta a mai precizat că a intrat în sevraj, în depresie şi nu îşi mai aminteşte nimic din acel moment. În continuare, acesta a mai precizat că atunci nu fumase nimic de două zile şi este dependent de etnobotanice, în sensul că fumează de 5 ani încontinuu. Pe parcursul ședinței, inculpatul nu a avut un comportament agresiv şi nu a folosit un limbaj vulgar, însă, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi a comunicat soluţia pronunţată, a început să fie agitat şi să adreseze cuvinte şi expresii jignitoare judecătorului de drepturi şi libertăţi, cum ar fi „Îmi bag ... în m...ii ei de ochelaristă”, „Să mori tu”. Totodată, Eftinca a ameninţat judecătorul, spunându-i „Lasă, că o să vezi tu!”. Organele de poliţie aflate în sală au procedat la imobilizarea lui Eftinca, având în vedere comportamentul violent al acestuia.

Judecatoare amenintata cu moartea, in sala de judecata, de un drogat

Minuta judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Marian Lucian Eftinca la 2 ani, 7 luni şi 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj judiciar, încălcare a solemnității ședinței. Sentința a fost dată pe 17 martie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa sa iti ajuste dumnezeu si tie cand osa ajungi pe mana la fraeri astia din sistem !!! Cred ca esti unu din ei sau iti dorești sa ajungi unul
0
0
Trebuia să ia fară Nr ani de închisoare Când jignești judecător sau polițist Toți afumatii ăștia trebuie băgați forțat în centre de tratament fiindcă pot fi pericol pe străzi La șoferi mașina confiscată și permisul luat definitiv Cad victime oameni nevinovați
9
7
De ce esti asa frustrat ? De ce vb asa urat ? De ce esti asa p***t ?
3
10
a zis unul adevarul despre mwistii de judecatori !
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108