REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Judecătoarea Geanina Terceanu a refuzat să se predea și a fost SĂLTATĂ de poliție

Judecătoarea Geanina Terceanu a refuzat să se predea și a fost SĂLTATĂ de poliție

Replica API 20 februarie 2018 | 00:00 246

Judecătoarea Geanina Terceanu a fost ridicată, de acasă, de poliție, după ce a fost condamnată la 7 ani de închisoare, în dosarul în care a fost găsită vinovată că a primit mită. În plus, Terceanu va rămâne și fără suma de 185.000 euro, banii reprezentând mita primită.

Terceanu nu a vrut să se predea la poliție, astfel că a fost nevoie ca o echipă de polițiști să meargă acasă la ea, să o ducă la pușcărie. Când s-a văzut în cătușe, Terceanu a izbucnit în lacrimi. Ea a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Conform DNA, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbalişti, în care fraţii Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi conducători din fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, magistratul a pronunţat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare faţă de toţi inculpaţii, în temeiul dispoziţiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 ('fapta nu există').

Potrivit rechizitoriului, pentru a pronunţa această soluţie de achitare, Terceanu a primit, în intervalul aprilie 2009 - mai 2012, o sumă totală de 195.000 de euro.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa zic.... La multi ani
0
0
In America un judecator, procuror, politist sau alte functii echivalente din aparatul de stat primeste condamnare cel putin dubla cat este pedeapsa legala i se confisca averea si anii de pensie. Practic daca mai iesi de la puscarie esti boschetar. Asa este corect.
3
0
Mokanele . Pe romanasii vostri hotzi nu ii vezi inclusiv asta terceanu . ce fi oare : mukana
3
0
La iesirea din parnaie duomnul borcea o va lua de sotie pe duoamna terceanu. Ca prostii mai face el si sa-l scape terceanu de alte condamnari.
1
1
Asta de la 21:59 ori e cretin ori e o javra care traieste din shpaga si nu isi da seama de gravitatea faptelor.N-ar fi exclus sa fie chiar judecator ca terceanu !!!!
5
0
Imi dau seama de ce merg toate prost in tara asta ,din cauza unor cretini ca tine.Pai daca pizda asta nenorocita ii face scapati pe mafioti ,nu e la fel de vinovata ca si mafiotii?In plus ,e platita regeste din banii mei,ai tai Romane!O fi fost prima spaga? Cate vieti sa traiesc sa pun deoparte 195.000 de euro?
6
0
In ce hal a ajuns poporul asta: va bucurati cat puteti de faptul ca unii merg la puscarie! Astea sunt bucurii? E trist ce se intampla. Nici un violator nu primeste cat a primit femeia asta! E logic? Din pacate nu mai exista ratiune in tara asta. Si Borcea care a dat in gat a scapat! Tara de prosti.
1
10
Spaguta a.fost buna
6
0
Terceanu nu are copii.Nu are nici varsta inaintata ca scuza.Nici sot nu mai are.Vai steaua ei.Face puscarie ca berila 7 ani frumosi.Trebuia sa procedeze ca udrea si acum le arata ca are tata-n gura la bebe.
6
0
Dintre toti smecherii condamnati ptr transferuri cea mai lunga parnaie o va femeia care s-a bagat pt ei.Giovani,victor,jiji,meme,netoiu nu fac s-au nu au facut parnaie cat va face amarata asta de judecatoare.Grav este ca exista suspiciunea ca asa au pierdut unii procese desi aveau dreptate pt ca infractorii au platit judecatori care nu au fost prinsi ca amarata terceanu.Cati judecatori au acasa banii infractorilor pe care i-au facut scapati in spete evidente de vinovatie .
10
0
cand se combina cu gunoaiele din albania,interlopii machidoni.daca intrii printre porci fie te papa fie mirosi si te comporti ca ei.toti interlopii machidoni la puscarie ani grei,in frunte cu ciobanul antrenor.o viata si o familie distruse,pacat de studiile femeii.analfabetii becali merita sa stea la zdup.
9
4
terceanu este un pion sacrificat pentru a intari credibilitatea sifonata a judecatorilor DNA
3
9
Ce zice madama?! Cand se juca pe langa putzulica sculata a lu' cristinel borcea si cu mainile indesa euroii in poseta era viata frumoasa,nu-i asa?!!Iata ca acum madama face istericale la vazul catuselor!!Apropo! Ar trebui ca studentii la drept sa probeze si niste catuse atunci cand exerseaza la sala de curs procese.Ca sa stie unde ajung daca si ei devin shpagari.Madama asta probabil avea orgasme cand dadea sentinte si stia ca pana seara un gingirica va intra la puscarie si viata i se schimba.Acum exerseaza madama pe propria pielicica,stiti voi care,cum e sa nu mai doarma in casa ei.
12
0
Prafu pa ia si familia ei!!!
9
1
Pe la Constanta cand trece DNA-ul ca sunt o gramada care trebuiesc condamnati inclusiv din randurile lor?
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920