REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Judecătoarea Mihaela Iuliana Șerban, condusă pe ultimul drum! VIDEO

Judecătoarea Mihaela Iuliana Șerban, condusă pe ultimul drum! VIDEO

Replica API 27 martie 2019 | 00:40 1001

Mai mulți motocicliști au însoţit cortegiul funerar

Mai mulți motocicliști au însoţit cortegiul funerar

Lacrimi și durere! Judecătoarea Mihaela Iuliana Șerban, care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier petrecut sâmbătă, 23 martie, a fost condusă pe ultimul drum de rude, prieteni și colegi. Trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Albastră, aceasta urmând să-și odihnească somnul de veci în Cimitirul Palas.

La înmormântare au participat și prietenii motocicliști ai judecătoarei, care au însoţit cortegiul funerar. Mihaela Șerban și-a pierdut viața după ce a fost aruncată de pe motorul pe care și-l achiziționase în urmă cu câteva zile. Culmea face ca, în același loc în care s-a produs tragedia, instersecția străzii Constantin Brătescu, cu strada Mihai Viteazu, sau ”intersecția morții”, cum o numesc apropiații MIhaelei Șerban, s-a mai petrecut un accident rutier, cu doar o săptămână în urmă.

Conform datelor adunate de oamenii legii, un triciclu pe care se afla judecătoarea, în vrâstă de 44 de ani, condus de un polițist din cadrul IPJ Constanța, venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis, iar ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taximetru, dar și cu un al doilea autoturism, Volkswagen.

Se impune precizat, însă, că persoane care au fost martore la accident au afirmat că taxiul a intrat în intersecție dinspre strada Nicolae Brătescu.

Aceste aspecte urmează să fie cercetate în cadrul anchetei penale.

VIDEO:

M.P., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ne mai lua cu postul Pastelui pt a margini opinia unora sau altora,fiecare e liber sa vorbeasca ce vrea,asa cum si voi sunteti liberi sa faceti ce vreti gandind ca sunteti puternici si puteti strivi pe cine vreti cand va pronuntati in diverse dosare,in acele momente va ganditi ca sunteti in postul Pastelui?,sau ca faceti ceva nedrept?ei uite ca dreptatea chiar exista,lucrurile chiar se echilibreaza,si a fi puternic nu e aduce cu sine dreptul de a strivi pe cei slabi,ci aduce cu sine dreptul de a-i ajuta si indruma pe cel slabi si fara de putere.
2
2
Dumnezeu sa o ierte! Oamenu buni, suntem in postul Pastelui! Lasati mortul in pace, are cine sa judece faptele sale! Si sa fim cu toti un pic mai buni,fiindca numai venin sufletesc arata mai toate comentariile de mai jos. Oameni, sa nu mai judecam viata altora, sa ne ingrijim de propriile noastre vieti, fiindca nimeni nu stie cand vine sfarsitul!
4
0
Astia vor sa-l scoata vinovat pe taximetrist ! Politie , procurori , judecatori....sunt toti mana in mana ! Chiar nu exista nici o camera video in zona ? Sunt o gramada de spatii comerciale care au asa ceva !
1
4
colegii ei sustin ca avea20de ani de scoala?daca aduni si anii de gradinita tot nu ies20de ani,si daca absolvise Hyperion de ce era scris altceva in contul ei de facebook?Romania e o tara unde"doctori"precum acel italian fac operatii,persoane precum Ponta au doctorat,persoane precum aceasta judecatoare absolventa de Hyperion sunt pusi sa judece,sa mai zic ceva si de Elena Undrea,Piedone un fost ospatar sau de Paranghelie?uitati-va si voi cine inalta Romania,si cei care comenteaza aici ca colegi ai judecatoarei au greseli gramaticale de nepermis,oamenii astia ocupa abuziv acele locuri de munca
1
1
tu esti colegul judecatoarei,greselile gramaticale te recomanda,corect se scrie baga-te,continui sa gresesti,mai bine te-ai duce la niste cursuri de lb romana sa inveti ce inseamna pronumele.Pe ultimul drum nu era nimeni sa o planga,prezenta a fost sumara,nu a mai avut cine sa-i plateasca si bocitoare,nu s-a ingrijit de asta dinainte ca era ocupata sa-si cumpere placeri colo si colo,si uite ca cu tot stiutul ei in ce port vrea sa ajunga,a avut vant bun care nu a dus-o intr-un port din Dubai,ci a dus-o-ntr-un stalpisor de pe str.Mihai Viteazu colt cu Constantin Bratescu cu matele pe asfalt
3
2
Problema o constituie stalpii metalici! Trebuie eliminati urgent pana nu mai moare si altcineva!
1
3
Problema este conflictul de interese si moralitate indoielnica atat judecatoarei cat si a politistului. Cum sa judeci tu oameni cand tu insati esti o curva cu amant infractor? Cum sa aplici tu legea cand tu insuti esti un infractor - bataia nevestei nu mai e legala chiar daca e justificata pedepsele fiind aberante - exproprierea fortata fara judecata prin evacuarea babrbatului proprietar din casa in loc sa fie evacuata boarfa venetica pusa pe capatuire! Plus ca mersul pe motocicleta este de apanajul unei categorii sociale extrem de detestate aceea a parvenitilor inculti de sorginte securista!
8
2
@6,50 si trocotel.. Care este problema ta in legatura cu politistul si judecatoarea? Esti sfant cumva? Troscotel nu mai da din coada... Bagate sub masa... Cat cacat puteti manca...
3
3
Toate se platesc pe lumea asta. Mai devreme sau mai tirziu in neam vor plati. Va dati seama ca a judecat strimb iar acum plateste urit. Oare unde io fi locul in lumea celor drepti.
4
6
Daca a murit judecatoarea aia de 44 ani de la Curtea de Apel care era cocotata in spatele politaiului de 32 ani cu dosar penal de o luna pt violenta in familie si care isi batea nevasta, nu cumva vor sa o intoarca ca la Ploiesti si sa dea vina pe taximetrist ?!? Hmmm !
11
5
odihneste te in pace mihaela. dumnezeu sa te pastreze in preajma sa.. gandurile noastre sunt la tine si vei ramane in amintirea noastra. doar cei corecti, drepti, curati la suflet sunt primiti de dumnezeu langa EL, vremelnic. felicitari pentru ce ai fost
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614