REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Judecător CCR: NU se justifică urgenţa în cazul graţierii

Judecător CCR: NU se justifică urgenţa în cazul graţierii

Replica API 21 ianuarie 2017 | 01:24 491

Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică două proiecte de ordonanță de urgență privind grațiereași modificarea Codului Penal. Abordarea guvernului de a lua aceste decizii prin ordonanță de urgență a fost criticat de judecătorul Attila Varga de la Curtea Constituțională.

“Procedura aleasă nu este cea mai norocoasă. Nu justifică nimic urgența, dacă totuși, atunci problema instituțiilor de executare a pedepselor, a supraaglomerării acestora a fost o urgențași ieri, alaltăieri, respectiv acum un an. Discutăm de o problemă de ani de zile. Ca atare, se cuvine ca aceste probleme să fie cuprinse într-o lege", a afirmat Varga Atilla într-un interviu pentru transindex.ro, citat de hotnews.ro.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-am spus de mult ca esti bou , mare bou . DACA TU FACI SEX CU MA-TA , ai luat-o razna , nu mai ai creier , tu nu ai cum sa intelegi textul ordonantelor . Milogule , daca nu primeai casa de la ceausescu , dormeai in containerele de la polaris . Multa muie , infiltratule , romania nu se preda , iti da la muie .
0
1
Foarte bine, decizie corecta !
1
0
sa se puna la liber arme pentru a ne face dreptate, nu se mai poate cu acesti cretini ce as fac de cap de parca este tara lor !
1
0
de ce nu-i impusca pe cei supranumerici,sunt 20 in celula de 10 sa-i impuste pe 10 dintre ei,la solicitare la inceput,iar dupa aceea ,ala bal portocala ,bang,bang
1
1
Nu mai aveti prosti sa le fabricati voi dosare???...Unde sunt drepturile omului???...Faceti in puscarii conditii umane ...nu cotete de porci.Duceti va acolo sa vedeti ce este si apoi comentati...Sunteti niste ucigasi impotriva fiintei umane...Sunteti mai rai ca nazistii de la Auschvitz...
1
6
la parnaie ma-ta , dupa ce le suge pula celor enumerati
4
6
Pai atunci sa nu-i mai arestam si condamnam.Decreta psd-ul ca au liber la violuri si talharii la hotii si licitatii trucate si asta este!Ar mai fi o rezolvare dar este grea,sa renoveze si sa imbunatateasca conditiile din puscarii pt ca din cei 3700 detinuti eliberati80% vor fi inapoi in max 3luni.
7
3
sa-i mai rareasca,adica sa-i impuste pe criminali,violatori,pedofili,hoti de talie mare, vor fi mai putini, asa ca toti i-si vor duce la final mandatul,fara amnistii si gratieri
4
3
Sa iesim din parnaie sa va demolam pe astia care mancati cacat la replica...
4
5
La parnaie cu DRAGNEA, TARICEANU, PONTA, IORDACHE, GHITA, SOVA, HREBENCIUC, UDREA, BLAGA si altii. Sa le dati amnistie peste 10 ani !
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614