REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Judecător de la Tribunalul București către Florian Coldea: Ați transformat SRI în poliție politică!

Judecător de la Tribunalul București către Florian Coldea: Ați transformat SRI în poliție politică!

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 271

Judecător la Tribunalul București, Mădălina Afrăsinie, îi transmite lui Florian Coldea că a transformat SRI în poliție politică, iar titlul cărții lui, „Pledoarie pentru încredere”, îi jignește inteligența și arată că jurământul pe care acesta l-a depus cu mâna pe Constituție este o glumă proastă.

„Titlul acestei cărți imi jigneste inteligenta...din acest motiv nu o voi cumpăra ! Să vorbiți despre încredere, in conditiile in care si dumneavoastra, fiind alături de statul de drept(i), ati transformat parte din acest serviciu de informații în serviciu de poliție politică , arată nu doar tupeu ci și faptul că jurământul dumneavoastra (al celor care ati facut/faceti parte din acest stat abuziv), cu mâna pe Constituție, este o glumă proastă!”, a scris judecătoarea Mădălina Afrăsinie pe pagina sa de Facebook.

Magistratul de la Tribunalul București mai consideră că toți cei care au semnat protocoale secrete și care au votat hotărâri CSAT prin care s-a legiferat „intruzionarea în viețile oamenilor, transformând drepturile și libertățile fundamentale „într-un lux teoretic”, trebuia să fiți aruncați la groapa istoriei, nu să vă cocoțați în funcții de decizie”.

„România a pierdut de mult "războiul" care i-ar fi asigurat progresul...din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi...voi, cei care faceti jocurile altora! Iudelor!”, mai scrie judecătorul.

Mesajul este însoțit de coperta cărții semnate de Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţiial (SRI).

Cartea semnată de Coldea este intitulată „Despre serviciile de intelligence. Gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand Boc a taiat salariile bugetarilor cu 25% numai pentru voi a fost neconstitutional. Deci cum e cu dreptatea? Voi vorbiti? Ati invocat independenta justitiei, pentru ca ati putut. Asa si Coldea, a invocat siguranta nationala pentru ca a putut. Cu totii la groapa de gunoi a istoriei.
4
0
nu l-a transformat el , a fost asa inca de la infiintare.... de fapt schimbarea denumirii din securitatea statului in serviciul roman de informatii
2
1
Daca actiunile lui Coldea erau corecte, nimeni nu avea ce sa comenteze insa in conditiile in care avea doua unitati de masura, hai sa o lasam balta!
6
0
Judecatorul acesta sa se uite in judecatoriile lor la modul injust in care sunt judecati cetatenii si la dispretul pe care-l manifesta fata de oamenii de rand. Nu stiu din care motive primesc salaii de peste 20.000 lei, sunt pensionati anticipat si primesc pensii speciale.
5
0
Basina asta de pseudomagistrat care polueaza studiourile de la antena varanului puscarias
2
8
Coldea a reintrodus teama judecatorilor si procurorilor de a fi trasi la raspundere
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369