REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

JUDECĂTORIA Constanța ar putea să NU valideze MANDATUL de PRIMAR al lui Cati HRISTU!

JUDECĂTORIA Constanța ar putea să NU valideze MANDATUL de PRIMAR al lui Cati HRISTU!

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:01 7912

Cati Hristu, primarul ales din Cogealac, şi-a depus dosarul pentru validare la Judecatoria Constanţa. Potrivit unor surse, este cam neliniştit, întrucât nu ştie ce mişcare vor face procurorii care-l anchetează pentru mită electorală.

Aceleaşi surse ne-au declarat că Parchetul Judecătoriei s-ar pregăti să depună la dosarul de validare probe cu privire la fraudarea alegerilor! Dacă anchetatorii merg cu probele în instanţă, Cati Hristu ar putea să nu fie validat, iar alegerile la Cogealac s-ar putea relua. Magistraţii nu au stabilit data în care vor analiza dosarul primarului ales.

Reamintim că, în plină campanie electorală, în urma unor acuzații de mită electorală la Cogealac, Tariverde, polițiștii au descins la o societate comercială al cărei patron ar fi simpatizant al lui Cati Hristu, câştigătorul alegerilor din 27 septembrie. Potrivit unor surse, s-ar fi împărțit câte 500 de lei locuitorilor din Tariverde pentru a favoriza un anume candidat. În urma activităților, au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie“, potrivit oamenilor legii.

Citeşte şi: MITĂ electorală?! POLIȚIȘTII au DESCINS la TARIVERDE. VIDEO

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macavei deputat de Tariverde ! Merita si el , ambitios , masterant in frizerie , cantaragiu , volist , sofer ...Forta Gigi !!! Tariverde te vrea deputat .
10
1
Vasilica viceprimar !!! Merita . A riscat mult . Ce Bacu , ce Corni !? Vasilica merita.
4
10
Ce nume are gibonul...e pe invers?
3
5
urat gibon. Democratitie prost inteleasa. In comune cine are familionul mai mare ala este primar. Fara niciun criteriu de apreciere a calitatilor. Nu m-ar mira ca exemplarul de fata sa nu stie sa scrie. Pacat de natia asta.
9
5
Tiganul de Palas dadea bani sa iasa Sapte. Echipa perfecta Tigan cu Machidon. Palas se lauda ca Sapte este sclavul lui.
10
8
Machedon jegos
12
9
Haide Cati ca esti nr 1. Cainii latra, ursu merge.
7
23
Dragi cetateni ai Com CUTULACU aveti un individ semianalfabet primar. Oameni buni acest individ a fost condamnat pentru inselaciune calificata. Voi cei din Cutulacu l-ati ales...din nou. Ce performante a avut acest individ ca primar? Sa-l vad condamnat din nou cu executare pentru ce este cercetat acum ar fi super. Sansele sunt minime. Dar un procuror cu pantalonii pe el..sigur ar face treaba buna. Primarul ar trebuii sa fie un exemplu pentru comunitate. Sa vorbeasca clar si raspicat. Onest si sa intelegi ceea ce spune. Cand trece pe strada sa iti dai palaria jos in fata lui. La voi nu e cazul
17
7
Cine rade la urma , rade mai bine ! Tot eu o sa fiu primar la Cogealac . Sa nu uitati fraierilor ! Vrei nu vrei , primar tot Macavei !
5
16
O sa fie validat la Poarta Alba ca el a mai fost acolo si i-a placut ! Si mai usor cu pisatu cu bolta ca la Poarta Alba e treaba cu sapunu . Chiar de va fi validat , stresu lui nu il are nimeni . Oricum o are promisa arestarea . Mai devreme sau mai tarziu toate drumurile duc acolo pentru el
17
7
O Panarama de om!!
13
6
Poate are grija dumnezeu si de noi!
12
3
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
13
8
Aia din satele alea sunt salbatici rau.
18
5
O sa fie validat. Si iar se pise pe voi cu bolta.
9
20
Hai ma ca e bine, 500 de lei de cap de vita votanta! Merge!
18
5
Cogealac e comuna de retardati mintal si talhari. Numai aici un gunoi ca Cati putea sa ajunga primar. Asta nici sa'l pui sa spele WC urile nu i bun, ca fura clorul si l bea
31
6
Forta Gigi Alexa, noul deputat de Constanta
4
33
Foarte bine, cum sa validezi un aurolac la primarie?
23
10
De ziua lui , Sorin si-a facut un cadou ! Daca se reiau alegerile la Cogealac trebuie sa se dea iarasi bani altfel niciunul dintre ei nu vor lua mandatul de primar . Daca se dovedeste frauda electorala atunci adio si mandate de consilieri ! Vai de comuna asta plina de prosti
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218