REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea lui Mircea Băsescu

Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea lui Mircea Băsescu

Replica API 19 iulie 2017 | 00:00 252

Judecătoria Medgidia a luat decizia de a accepta cererea de eliberare condiționată a lui Mircea Băsescu, miercuri, 19 iulie a.c. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanța. Fratele fostului Președinte al României, Traian Băsescu, a fost condamnat în vara 2016 la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scapa Nitoii pe banda rulanta, toti fac alergie la igrasie, mucegai si racoare. Nu vor sa stea dupa gratii ca se cred mai destepti ca muritorii de rand. Blestemati sa fi ti in veci naparci lacome si nesatule. Voua acelora care va credeti mai presus de lege gen Nitoi Cristinel, Mazare, Voiculeascu, Basescu Mirciulica va doresc sa nu va gasiti linistea niciodata canaliilor ! ! !
1
0
O vicitma usoara a tziganilor imputiti, vorba lui fracsu, Traian Basescu. Dar sacosili cu money unde-s bre ? Ca doar nu s-au evaporat. Burduhosul cu palat vrea craitarii inapoi, ala zis, Bercea Mondialu ' si Basica la fel. Aoleu, ce sa ma fac mama eu....astia vor banii indarat, iar eu i-am dat lu' frate'miu sa reiasa pres e dinte !
3
0
S-a dat liber la jibodii: Mazare, Voiculescu, prostu' de Basescu..... Doamne, in ce tara traim !? Un amarat care fura un salam pt ca ii este foame, face puscarie, iar golanii scapa. Si in incompetenta lui, statul nu este in stare sa recupereze nici prejudiciul, ..... Traim intr-o tara frumoasa, dar nu meritam. Suntem atat de prosti si de mocangii, incat am manca si cacat daca-i gratis.
2
0
Muie familiei!
4
2
s-a dat liber la lichele
7
2
Bai!stire bomba! Cica a depus recurs la decizia de eliberare traian basel.Nu vrea sa vina frate-sau acasa mai devreme decat trebuia.
6
1
Ratatul asta era mai in siguranta acolo la ocna ... Acum, va fi o intrecere cine il mierleste mai repede pe babuin ...
2
3
ia te uita!varanelu si mircica au scapat de mititica!sa vedem ce mai zic astia de la ,,latrina 3,, acum ca s-a liberat SEFU.
8
3
Pai psd face gratieri psdu imi bag in voi de hoti aveti gasca mare mancati mult ca sunteti multi hoti
4
3
Ce se intampla ba in tara asta?de ce se tot elibereaza puscariasi?parca semneaza cineva gratieri pe banda rulanta.Pai sa iasa si mondialu sa se pupe cu mircea pe strada.
13
1
SA STEA LA PUSCARIE HOTUL!!!
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218