REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea lui Nicușor Constantinescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte CJC

Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea lui Nicușor Constantinescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte CJC

Replica API 26 iulie 2017 | 00:13 362

Fostul șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, condamnat definitiv în dosarul Centrului Militar Zonal, a cerut schimbarea regimului de executare a pedepsei, solicitând unul mai ușor, care automat i-ar aduce și transferul la un alt penitenciar, cum ar fi cel de la Poarta Albă, spre exemplu, acum aflându-se la Rahova. Astfel, el a depus o plângere la Judecătoria Sectorului 5 București, conform art. 39 din Legea 254/2013 (care se referă la stabilirea regimului de executare a pedepselor privative de libertate), intimat fiind Penitenciarul Rahova. Precizăm că el a fost condamnat definitiv la 5 ani în dosarul mai sus amintit, dar mai are două condamnări în alte două dosare însă acelea încă nu sunt definitive.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 București au respins marți seara cererea depusă de avocatul lui Nicușor Constantinescu. Decizia este definitivă.

L.C., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca procurorii ar fi cercetat-o si Sevil Shaizeh , cred ca ati auzit de ea ? ar afi aflat mult mai multe. Ea era directorul de programe de CJ. cea care la ajutat pe porcalau sa sifoneze toti banii. Si poate se afla si ce mari proiecte a avut TEL DRUM, in Judetul Constanta si ce bani sau luat, Interesant nu ?
0
0
justitia,recuperati baii furati de la stat,de la acest imbecil,care a stat 10 ani la furat ???
2
0
Poarta Alba nu-l vrea. E prea scarbos. Oripileaza ceilalti detinuti.
5
1
Porculee , vrei la poarta akba ba?? Dute_n gatii ma_tii la ploiesti unde te_a avortat vaca . Ce natia ma_ti sa cauti la poarta alba ?? Ai falimentat destul constanta. Nu te vrea nimeni aici , porcule !! Marsh !!
8
3
rajacul la cine mai vireaza banii
2
0
La ocna cu javra asta si Mazare si restul borfasilor care au distrus orasul.
7
2
stai dracu acolo mistret ordinar ! Vrei la Poarta Alba sa- ti aranjezi ploile ? La Rahova nu iti merge ? La cit ai furat cu clica ta ar trebui sa putrezesti acolo . Odata te credeai proprietarul Constantei cine mai era ca voi ati sfidat un oras intreg . Gunoiuuuule !
8
1
Asomarea jivinei constituie cea mai potrivita masura.
8
1
Ce noroc are zdreanta unsuroasa ca nu e ca in america sa i se adune anii din pedepse ptr parnaie.Si pramatiile din dosarul transferurilor,mai ales gigi becali,au avut noroc ca in ro anii de puscarie din mai multe dosare se contopesc in loc sa fie adunati aritmetic.Gigi becali trebuia sa stea la puscarie 9 ani.
3
1
ce nu-ti prieste la racoare, cand ti-ai batut, impreuna cu mazare, joc de constanteni cum era, credeati ca orasul constanta este mostenire de la strabuni cu dedicatie voua? Stai acolo si asteapta-ti tovarasulul si veti avea timp de taina nelimitat, pe deplin meritat
11
1
betivanule,cand dormeai prin intersctii era bine!acum stai la racoare.la tg ocna la scos sare meriti.
12
1
Stai acolo ca stai bine. Zi merci ca esti in viata!
10
2
Da,se poate,la galere sau la ocna!
11
2
In regimu porcilor ordinari.doar cotet fara lumina zilei.asta a praduit toata constanta
17
3
condamnatul doreste executarea pedepsei in masina, la semafor
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218