REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Judeţul Constanţa ar putea avea o şosea care să ajungă de pe A4 direct în Mamaia Sat

Judeţul Constanţa ar putea avea o şosea care să ajungă de pe A4 direct în Mamaia Sat

Replica API 27 mai 2017 | 00:00 746

În cadrul vizitei de lucru a ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, care a avut loc vineri, 26 mai, la podul de la Agigea, șeful CJC, Marius Horia Țuțuianu, a adus în discuție și proiectul ce vizează construirea unei șosele de legătură cu Ovidiu. "După cum a declarat și ministrul, este a doua vizită a lui în decurs de o săptămână. Acum o săptămână a efectuat o vizită mai amplă unde am purtat discuții privitor la fluidizarea traficului în sudul litoralului și nu numai.

Ne preocupă în primul rând acest lucru și mă refer aici la traficul de la Eforie, unde în fiecare sezon se face câte un nod. În același timp am vorbit și despre fluidizarea traficului în stațiunea Mamaia. Am avutu discuții cu privire la o șosea care să nu mai dea în Ovidiu ci în Mamaia Sat, urmând ca noi în perioada următoare să facem toată documentația necesară pentru ca Ministerul Transporturilor să ne dea acest teren. Este vorba de 4 km de stradă care poate fi gata la finele anului viitor. Mai exact, este vorba despre o șosea de legătură între autostrada A4 și Mamaia Sat. Toate acestea pentru ca turiștii sa ajungă mai repede în stațiune", a spus Țuțuianu.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O idee excelenta si realizabila in scurt timp. Felicitari si spor la treaba. Tine-o tot asa Horia T
0
0
Este foarte bine ceea ce vreti sa faceti. Ne'ati demonstrat de fiecare data ca se poate! Multa bafta va doresc!
1
0
O promisiune frumoasa. Asteptam sa vedem daca se va face! Succes.
1
0
Stim ca veniti din privat unde ati Fost performant. Stim ca puteti face ce va propuneti! O sa demonstrati ca se poate in jud. Constanta! Sa nu ne mai plangem ca avem o tara frumoasa dar pacat ca e locuita. Succes domnule Tutuianu!
0
0
Domnule Tutuianu dumneavoastra ca Presedinte de consiliu Judetean trebuia sa aceti structurate cateva proiecte clare. Sa le urmati si sa le finalizati. Iar arunci oamenii vor judeca si va vor vota sau nu. Sunteti tanar, veniti din mediul privat, aceti experienta ,dar oamenii vor fapte si nu vorbe. Stiti foarte bine ca in privat daca nu aceati profit era o problema, asa este si in politica daca nu realizati ce ati promis oamenii taxeaza. Va doresc succes si ne vedem la vot in 2020.
0
0
va fi, se va face, se va drege, ar putea avea, etc In fapt biserici, moaste, blocuri, malluri in parc, borduri, panselute
2
1
bufeuri... sa vina Crin Halaicu... sigur rezolva problemele din Constanta
1
1
Mai era un mason, tot al psd, primar al capitalei care visa sa faca autostrazi suspendate in Bucuresti. A stat mult la parnaie, si daca nu avea diabet grav, inca mai statea acolo. Asa ca aveti grija !!!
1
1
Pe cand o sosea care sa duca direct in mare si o alta direct in dunare?
3
1
Podul de la navodari si sensurile giratori noile rusini ale litoralului
8
1
Inti scoateti bani de la porcusor care amancat banii de pod la poiana. Lasindu-l de izbeliste.
6
0
ce ma ati prins avant de la podu de la agigea ?? Chiar credeti ca reusiti sa faceti soseaua ? O sa va opriti la prima expropiere pe motiv ca nu se poate...
10
0
Finalizati soseaua Lumina-Navodari si apoi sa va apucati de alte proiecte stimabile domn Tutuianu
7
1
La fel de cacat cum a facut drumul dintre Navodari si Lumina ?!?!?...
13
2
eu nu mai apuc so vad ,,daca este gata peste 30 ani.
8
2
Sa aveti de unde sa mai furati!modernizati ovidiu-lumina-navodari-mamaia la standard european si e suficient .mai degraba ruta ocolitore de pe A2 spre tuzla pt cei ce vor costinesti eforie sud neptun mangalia.si ar trebui constanta tulcea doua benzi pe sens.
11
1
Pai, aveti soseaua care merge paralel cu canalul, de la Ovidiu, pana in Mamaia Sat, trebuie doar reparata..
14
0
A ajuns jn oras murdar, trist, fara investitori. Si este locuit de multe persoane fara chef de munca, nu ca ar avea unde sa munceasca. Traiasca pachetarii!
12
2
Einu au fist in stare sa asfalteze podu de la agigea si vor sa faca o constructie hai sictir
10
0
Am putea avea...incepand cu anul 2050...avem o tara minunata,peisaje superbe...pacat ca este locuita!
15
1
mai trebue sa treaca 26 de ani
8
2
Cand ? In secolul urmator? In CT nu se face nimic.
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218