REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Judeţul Constanţa ar putea rămâne şi fără subprefectul Levent Accoium

Judeţul Constanţa ar putea rămâne şi fără subprefectul Levent Accoium

Replica API 18 septembrie 2018 | 16:35 522

Din două funcţii, doar una ocupată!

Din două funcţii, doar una ocupată!

Levent Accoium

Ape tulburi în PSD, iar tensiunile de la centru se resimt şi în teritoriu, unde chestiuni precum lipsa unor nominalizări pe anumite posturi devin subiecte tabu. La Constanţa, Prefectura are două posturi de subprefect, însă doar unul este ocupat. Momentan, nimeni nu mai îndrăzneşte să bată la uşile Bucureştiului pentru a face propuneri, tocmai din motivul expus mai sus, şi anume tensiunile de la vârful PSD.

Între timp, lucrurile devin şi mai copmplicate la Prefectura Constanţa: singurul subprefect, Levent Accoium, este în concediu, iar după vacanţă, acesta ar putea pleca din instituţie! Conform unor surse, Levent Accoium ar fi pe cale să plece la Bucureşti, ca secretar general în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Contactat de “Replica”, Accoium nu a dorit să comenteze pe acest subiect.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unu din putinii subprefecti care s-au implicat cu succes in conducerea judetului
14
6
Hmmmm..... Azuma beach, stii tu despre cine zic. Tu comentezi care ai facut atatea pentru judetul asta?
8
1
Nu e deloc o pierdere, ci un castig pentru tot judetul asta si pentru Prefectura. Stau pe salarii enorme de peste suta de milioane pe luna si nu fac nimic! Ce a facut Accoium de il tot jeliti atata? Sa nu mai zicem si de Jeaca, o alta poama si un lingau, ce stiu astia doi despre problemele judetului?! Sa iasa si Jeaca la discurs public, sa ne amuzam ce bine stie sa vorbeasca! Sa vina oameni capabili, cu experienta in administratie, nu promovati pe criterii de prietenie si linguseala! Niste smecheri au incalecat judetul
6
11
Nu a mai rezistat. Prea multa mizerie. Un om implicat, dar din pacate e greu sa te lupti singur impotriva tuturor. Chiar este o pierdere ptr Prefectura Constanta
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614