REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Județul Constanța se va înfrăți cu regiunea Adjaria din Georgia

Județul Constanța se va înfrăți cu regiunea Adjaria din Georgia

Replica API 18 martie 2018 | 11:10 217

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța și a Primăriei Municipiului Constanța s-au întâlnit vineri cu ambasadorul Georgiei în România, Nikoloz Nikolozishvili. Aceștia au discutat despre mai multe strategii comune de dezvoltare a turismului, iar cel mai important aspect este înfrășirea județului Constanța cu regiunea Adjaria din Georgia.

„Am avut onoarea de a primi, astăzi, pe excelența sa, Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România. Având în vederea ieșirea comună la Marea Neagră am discutat despre oportunități de dezvoltare între regiuni prin schimburi comerciale, datorită faptului că cel mai eficient mod de transport este cel maritim. De asemenea, în urma introducerii unor noi zboruri spre Tbilisi, am discutat și despre dezvoltarea relațiilor parteneriale în turism. Un punct important a fost reprezentat de discuțiile privind înfrățirea județului nostru cu regiunea Adjaria. A fost un prim pas important îin construirea unei noi colaborări”, a scris președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi avem cai si carute,cacati de caini peste tot,tigani cu plastice in spate,blocuri parca sunt din sirya drumuri din fundul ucrainei si masini de monaco .Pun pariu ca georgienii au trotuare si copacei plantati. Deci n uavem cum sa fim frati! Noi romanii din constanta trebuie sa ne omoram intre noi ca sa putem parca in fata molului sa ne cumparam haine la preturi mari pe care le arunca strainii.Meritam sa ne cucereasca rusii.
7
1
nu vamai drogat
1
0
Bai astia sunt pe alta planeta, noi avem probleme serioase si ei se infratesc cu regiuenea curului de niciunde, faceti ba ceva, aduceti specialisti, aduceti bani si mai usor cu infratirile care enerveaza ursul rusia
8
2
Despre ce infratiri vorbesc astia? Cai verzi pe pereti. De parca frate devi peste noapte.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369