REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Julia Roberts, vinovată de moartea surorii vitrege? Acuzaţiile grave aduse de logodnicul femeii

Julia Roberts, vinovată de moartea surorii vitrege? Acuzaţiile grave aduse de logodnicul femeii

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 453

Julia Roberts

Foto:GettyImages

Julia Roberts (52) a jucat în nenumărate filme prin care şi-a demonstrat talentul actoricesc. Se pare că nici viaţa personală a vedetei nu este una diferită de scenariul unui film presărat cu răsturnări de situaţie dramatice. Logodnicul- surorii sale vitrege, moartă în urma unei supradoze în 2014, o acuză pe vedeta de la Hollywood că nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere atunci când sora ei a murit şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva insignifiant.

Logodnicul surorii Juliei Roberts a atacat-o public pe vedetă susţinând că aceasta nu a manifestat nici cel mai mic regret sau durere atunci când sora sa vitregă a murit înecată, în urma unei supradoze de droguri, în anul 2014.

La doar câteva zile după împlinirea a şase ani de la moartea lui Nancy, logodnicul ei a acordat un interviu publicaţiei britanice The Sun în care a subliniat că nu o va ierta niciodată pe Julia Roberts pentru atitudinea pe care a avut-o după decesul surorii vitrege. Bărbatul susţine că vedeta a tratat-o foarte rău pe sora sa dintotdeauna, făcând-o să se simtă inferioară, insuficient de bună pentru a face parte din familie.

Nancy

foto The Sun

De altfel, înainte de a se sinucide, Nancy a scris o scrisoare de adio în care a mărturisit că aşa-zisele sale rude sunt responsabile pentru depresia în care ea se adâncise. Mai mult decât atât, cu doar câteva luni înainte de a-şi pune capăt zilelor, Nancy a dezvăluit într-un interviu că Julia Roberts obişnuia să râdă de ea pentru faptul că întâmpina anumite probleme cu greutatea.

John, logodnicul lui Nancy consideră că Julia se simte vinocată pentru dezinteresul pe care l-a afişat, dar nu poate iertă că vedeta nu a dorit să îşi exprime în mod public condolenţe ca şi cum dispariţia surorii vitrege nu ar fi contat deloc pentru ea. Bărbatul a dezvăluit că relaţia dintre cele două surori nu a fost una bună, iar tensiunile au existat încă din copilărie.

Julia și Nancy în 2002

foto The Sun

Atunci când Julia a plecat la Hollywood pentru a-şi urma visul, Nancy a fost cea care a rămas acasă, cu mama sa şi câinii pe care îi dresa. În ciuda faptului că anumiţi câini antrenaţi de Nancy au ajuns să fie prezenţi în câteva filme, Julia nu a dorit ca sora sa să devină cunoscută temându-se că prezenţa ei în lumina reflectoarelor nu va face nimic altceva decât să îi afecteze renumele întrucât Nancy nu era nici pe departe o prezenţă care s-ar fi încadrat cu lejeritate în cercul vedetelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367