REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Julie Mayaya pregătește primul EP din cariera sa, la 7 ani de la câștigarea trofeului “Vocea României”. Artista a oferit toate detaliile despre lansare

Julie Mayaya pregătește primul EP din cariera sa, la 7 ani de la câștigarea trofeului “Vocea României”. Artista a oferit toate detaliile despre lansare

Replica API 27 august 2019 | 00:00 366

Julie Mayaya

Julie Mayaya face noi pași în cariera sa muzicală. Artista își lansează primul EP din carieră, la 7 ani de la câștigarea trofeului “Vocea României”, în cadrul celui mai mare festival de Blues din România, Focșani Blues Festival.

Julie Mayaya pregătește primul EP din cariera sa, la 7 ani de la câștigarea trofeului “Vocea României”. Artista a oferit toate detaliile despre lansare Julie Mayaya face noi pași în cariera sa muzicală. Artista își lansează primul EP din carieră, la 7 ani de la câștigarea trofeului “Vocea României”, în cadrul celui mai mare festival de Blues din România, Focșani Blues Festival.

Acest EP* reprezintă regăsirea sa ca artist, din punct de vedere compozițional, patru dintre producțiile prezente pe material aparținându-i în totalitate, în ceea ce privește liniile melodice și versurile. Genul muzical pe care îl abordează este blues cu influențe rock, funk și pop, fiind un material gândit să poată fi expus live 100%, Julie Mayaya fiind un live performer.

Tot materialul discografic este pregătit alături de Marius Pop și Jean Piloiu la Rootz Studio. Lansarea oficiala a EP-ului va avea loc pe 26 septembrie în București, data la care va lansa către publicul larg si primul single de pe EP, însoțit de videoclip. Însă, Julie a ales să facă lansarea în avanpremieră, pe 31 august 2019, în cadrul celui mai mare festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, acompaniată de Marius Pop Band. Julie Mayaya promite un concert extraordinar, zilele acestea repetând intens alături de trupa aleasa pe sprânceană pentru acest moment: Marius Pop – chitara/orchestratie/producție (RO), Cristi Copaciu – Chitara (RO), Eduard Nicolae – Keyboards (RO), George Găitan – Chitara bass (RO), Roberto Porta – Tobe (IT).

Pe aceeași scenă de la Focșani Blues Festival va cânta și celebrul trompetist, pianist și compozitor cubano-american de jazz Arturo Sandoval. Este câștigătorul a zece premii Grammy, șase premii Billboard și un premiu Emmy. A fost decorat de fostul președinte american Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertăți.

Sandoval este considerat drept unul dintre cei mai importanți artiști de latin-jazz din lume, a cărui viață a fost transpusă în filmul de televiziune ,,For Love or Country – Arturo Sandoval”, personajul Arturo Sandoval fiind interpretat de cunoscutul actor Andy Garcia.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108