REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Juncker: Sper ca în timpul mandatului acestei Comisii, România să intre în Schengen

Juncker: Sper ca în timpul mandatului acestei Comisii, România să intre în Schengen

Replica API 12 ianuarie 2019 | 02:18 576

Jean-Claude Juncker

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi-a exprimat vineri speranţa ca, până la finalul mandatului acestei Comisii, România să devină membru al spaţiului Schengen.

"Noi, comisarii, suntem trataţi ca nişte prinţi aici, la Bucureşti, totul este perfect organizat, ceea ce este de bun augur pentru continuarea evenimentelor. (...) Dacă aş putea să-mi exprim o dorinţă, ar fi ca în timpul mandatului acestei Comisii, România să intre în spaţiul Schengen. Nu văd niciun motiv pentru care anumite guverne refuză cu încăpăţânare acest lucru. Ţinem legătura cu cei mai recalcitranţi şi încercăm să-i convingem să spună 'da' pentru aderarea României la spaţiul Schengen. (...) Aş vrea să-mi închei mandatul făcând din România un membru al spaţiului Schengen şi să se pună capăt Mecanismului de Cooperare şi Verificare", a declarat vineri preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul unor discuţii avute la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă.

El a amintit că s-a angajat în 2014 în faţa Parlamentului European să pună capăt Mecanismului de Cooperare şi Verificare şi că rămâne fidel acestei promisiuni, "cu condiţia să se facă toate eforturile la nivelul României şi la nivel european pentru ca lucrurile să se deruleze în bune condiţii".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce au inteles CE si dl Juncker din faptul ca un procuror general a fost revocat pentru ca i-a spus unui infractor ca e infractor si astfel i-a lezat demnitatea de infractor, pentru ca nu a inchis gura procurorilor care au invocat raportul GRECO? Ce au inteles din faptul ca Romania s-a intors la principiile din 1990-1991?
4
0
Din pacate Romania nu merita sa fie nici macar in Europa!!!!
2
0
O pula shenghen...frectii ca da sugeti pula uniunii europene.Muie romania muie johannis m am cacat pe voi
3
6
Adevaratii romani erau aseara afara in fata ateneului. Paziti de lunetistii lui dragnea maledivu ! Asta de la 09:21 linge-ne in continuare cacatul la toti care suntem impotriva hotilor. Multa muie cu cacat !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
12
2
mai laba trista , tu esti obsedat psd ! daca iti este drag psd-ul , vino sa iti dam la muie , si asa nu ai ce manca , paznic sarac ! Cacatule , ti-a dat ceausescu casa ,altfel dormeai in triaj !
1
12
sa nu ramaneti cu speranta ptr ca aceasta speranta a dvs este opusul sperantei ciumei rosii, ce au un cu totul alt interes- poporul?, masa lor de manipulare- unii pensionari au fost si continua sa fie spalati pe creer de niste neica nimeni
12
3
Speranta, Tanta si care moare ultima?Sa plece analfabetii bietii de ei,hoti de misei ce se cred grei in fata unor lei
8
0
Tine-o de mana pe Dancila, pup-o......, doar esti tratat ca un print aici, la Bucuresti..... Totul este perfect la aceasta guvernare, la guvernarea Dancila-Dragnea !?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614