REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele sezonului special Chefi la cuțite

Jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele sezonului special Chefi la cuțite

Replica API 22 mai 2019 | 00:00 312

Ultima ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, va fi difuzată diseară, de la 20:00, pe Antena 1. Pe ultima sută de metri, echipele care vor trece prin emoțiile unei prime sesiune de gătit în bucătăria show-ului vor fi nevoite să scoată din mânecă cei mai "savuroși" ași culinari, căci au o singură șansă de a convinge jurații că merită să se califice în etapa următoare, cea a confruntărilor pe echipe.

Marți seară, în urma ultimelor cuțite acordate în audițiile pe nevăzute, chefii vor extrage culorile tunicilor în care vor lupta sezonul acesta, urmând ca la finalul zilei să își aleagă și echipele. Sezonul special impune ca fiecare jurat să intre în luptă cu câte trei familii, însă doar unul dintre ei va avea avantajul de a-și alege primul toate cele trei echipe.

Câștigătorul va fi ales chiar de familia extinsă a celui mai iubit show culinar, echipa de producție Chefi la cuțite, cea care a degustat și jurizat preparatele pregătite de jurați în mica lor luptă internă. Așa se face că singurul avantaj al acestui sezon depinde de savoarea din farfuriile gătite chiar de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”, mărturisește chef Bontea.

Care va fi verdictul luptei culinare dintre chefi, ce echipe vor alege jurații în taberele lor în acest sezon special, dar și ce familii vor marca o serie de jurizări memorabile în ultima ediție de audiții pe nevăzute, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, începând cu 20:00.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor.

Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca în confruntările pe echipe și a se califica în marea finală. O singură familie câștigătoare va fi cea care obține premiul sezonului, de 10.000 de Euro.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920