REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Jurnaliștii, lui Kovesi: Vorbiți ca foștii inculpați. Reacţia fostei șefe DNA

Jurnaliștii, lui Kovesi: Vorbiți ca foștii inculpați. Reacţia fostei șefe DNA

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 141

Laura Codruța Kovesi

Ziariștii care au așteptat-o pe Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la SIIJ i-au atras atenția că discursul acesteia, potrivit căruia este hărțuită și nu este o coincidență că este învinuită în momentul în care candidează la o funcție, seamănă cu discursul foștilor inculpați care ieșeau de la DNA când structura era condusă de Kovesi.

Reporterii au întrebat-o pe Kovesi dacă această situație în care se află nu este o rușine la Bruxelles.

„Eu sint foarte mandra de activitatea mea si de rezultatele mele, am fost decorata de alte state, am primit premii, sunt apreciata de europeni, ca atare nu-mi este rusine de nimic din ce-am facut. Intotdeauna am respectat legea in ce-am facut, am fost corecta. Activitatea procurorilor si a judecatorilor din Romania este apreciata la nivel european. Ca atare, sunt foarte mandra de activitatea mea”, a raspuns Kovesi.

Fosta șefă DNA a declarat miercuri că acuzațiile care i se aduc de Secția specială pentru investigarea infracțiunilor din justiție reprezintă „fabulații” și o „inscenare” menită să-i blocheze candidatura la șefia Parchetului European.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jurnalistii la care se face referire sunt jurnalistii personali ai puscariasului draknea care sunt, ptr a manca cu polonicul, ceva placut lor, platiti din banii nostri.Sunteti cumva aceiasi ce ati fost stersi de pe facebooc ptr manipulare ordinara, aceiasi manilulare cu care ati spalat mii, zeci de mii de creere- ati observat ca nu mai tine. Felicitari dna Kovesi, acesti indivizi ce nu se dezic pozitiei ghiocelului- pozitie ce ia zilnic amploare- ajutati-i sa vina cu picioarele pe pamant. Criminalul tudorel va ajunge si el, cat de curand- istorie
3
1
Citesc atent si consecvent stirile si notificarile Replica. Dar va reprosez ca nu moderati injuriile si atacurile la persoana. In ceea ce o priveste pe doamna Kovesi, cred ca trebuie sa intelegem ca exista o diferenta intre procurorii si judecatorii din Romania apreciati in toata Europa, si cei fara rusine aserviti puterii actuale. La fel cum trebuie sa facem diferenta intre presa echidistanta care dejoaca manipularile pe de o parte, si presa aservita care reverbereaza aceleasi manipulari ieftine, de cealalta parte.
2
3
Vaco ai fost premiata de tarile din Europa de Vest pentru ca ai ajutat companiile straine sa puna mana pe bogatiile Romaniei. Esti o escroaca cu mintea retardata.
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218