REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Jurnaliștii Rise Project susțin că au fost AMENINȚAȚI de Liviu Dragnea: relatează o discuție pe WhatsApp

Jurnaliștii Rise Project susțin că au fost AMENINȚAȚI de Liviu Dragnea: relatează o discuție pe WhatsApp

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:14 414

Jurnaliștii de la Rise Project au primit o notificare din partea Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal prin care sunt înștiințați că riscă o amendă uriașă. Totul vine după ce aceștia au publicat conținutul celebrei valize care vizează Tel Drum și pe Liviu Dragnea.

Jurnaliștii Rise Proiect susțin că Liviu Dragnea îi amenințase cu GDPR-ul încă din anul 2017, de la primele anchete publicate. În acest sens, jurnaliștii publică o conversație pe WhatsApp cu Liviu Dragnea.

Vezi poza: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te asteapta ''costumul'' din lemn de brad!!! Mortii ma-tii de secatura dracului!!!
0
0
lasati ma ca va apara capra aia cu coarne de o aveti la intrare... pai n-aveti si voi? daca n-aveti locatie pentagramica ca altii, mutati-va
2
3
asta sunt rise proiect , securisti la fel ca in epoca ceausescu , stiau si cate basini dadeai , si apoi amplificau dupa caz . Sa dezvaluie sursa , daca nu muie , multa muie !
2
3
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
6
2
cine-si asuma impunerea unui control psihiatric a acestui nebun?, sa se dea o lege. in sensul asta
8
0
Esti o satana,tu si fii-tu,butoiul cu osinza,dar veti putrezi amindoi in puscarie,CA ,tu,ciumatule de satana,esti condamnat,esti UN infractor periculos,ptr poporul roman
12
2
In tara PROSTILOR, TALHARII sunt regi iar NEBUNII, formatori de opinie!
12
0
La fel ca gradele lui calinic argeseanul,mare degrator de atv si caini de rasa sub acoperire de popa. Cei interesati il pot inchiria ptr cununii si inmormantari doar regale.
12
1
Ce grade militare au jurnalistii astia,ca m-a intrebat un prieten si n-am stiut sa raspund?
4
17
rise project niste jeguri mincinoase va crede o mana oameni de nimic care nu stiu ce vor.
6
21
....Jean Francois Caracci de Grece
4
1
Jurnalistii rise project,cand va ocupati de BOR si facilitatile obtinute de la stat? Cum e posibil sa inghititi minciuna BOR,deh,, morala crestina,, ca BOR se autofinanteaza si de fapt toaca bugetul de stat.E nevoie de procurori americani care sa urmareasca risipa de bani din Romania pe tot felul de arogante ale popilor.Ba,de curand,mai apare si cativa derbedei carora legea nu le interzice sa ceara de la buget bani ptr mostenitori ,,regali,, print paul,principesa margareta,print jean francoise. Ce stat permite unor hoituri sa ceara despagubiri? Proprietatile bisericii sa fie nationalizate.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614