REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Jurnaliştii televiziunii de stat din Turcia, prădaţi de un copil

Jurnaliştii televiziunii de stat din Turcia, prădaţi de un copil

Replica API 26 octombrie 2011 | 00:00 137

Modul de acţiune, surprins de camera de filmat a restaurantului Oz Demir

Modul de acţiune, surprins de camera de filmat a restaurantului Oz Demir

Echipa televiziunii de stat din Turcia, TRT, a fost prădată de un copil, băgat pe geamul maşinii păgubiţilor de un adult, care a monitorizat scena încă de la sosirea turcilor la restaurant. După cum arăta "Replica" în premieră, echipa televiziunii de stat a Turciei a fost jefuită, duminică, în jurul orei 22.00, în timp ce lua masa la restaurantul cu specific turcesc din zona gării Constanţa - Oz Demir. Hoţii au furat două camere profesionale de luat vederi, 11.000 de euro şi 4.800 de lire turceşti, prejudiciul ridicându-se la peste 280.000 lei.

Din fericire, camerele de supraveghere ale restaurantului au surprins un bărbat cu fes pe cap, ca îi masca trăsăturile feţei, în timp ce dădea târcoale maşinii TRT. După evaluarea situaţiei, bărbatul se îndepărtează, trecând pe lângă un taximetru, al cărui şofer nu a putut oferi însă nici o informaţie despre suspect, pe motiv că vorbea la telefon şi nu a băgat de seamă cine trece pe lângă maşina sa. Hoţul se întoarce după câteva minute şi chiar dă peste jurnaliştii turci, care se întorceau de la benzinăria de peste drum de restaurant. După ce victimele intră în local, hoţul încearcă să deschidă una din uşile microbuzului, fără şanse de reuşită. Mai dă o tură maşinii, pentru a evalua situaţia, timp în care descoperă un geam care nu era închis, dar pe care nu putea intra. A băgat mâna şi a reuşit să scoată o geantă, dar vederea prăzii serioase care îl aştepta pe bancheta maşinii l-a făcut să acţioneze. Infractorul merge în fugă până la colţul străzii şi se întoarce cu un copil, pe care îl introduce pe geam în maşină, toate în plină stradă! Copilul a scos toate genţile şi bunurile găsite în maşină, iar cei doi spărgători s-au făcut nevăzuţi în câteva secunde. Graţie camerelor de supraveghere ale restaurantului, poliţiştii au putut viziona în detaliu acţiunea celor doi spărgători, astfel încât prinderea acestora este doar o chestiune de timp. Cu toate acestea, reprezentanţii IPJ Constanţa au spus că momentan nu pot oferi alte detalii legate de imaginile vizionate.

Rocsana CRISTEA, Camer NEGIP

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367