REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
21.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut de familie, s-a întors acasă

Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut de familie, s-a întors acasă

Andreea VLAICU 22 iunie 2024 | 12:42 4060

Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-șef al revistei Capital, a dispărut misterios și nu a mai fost văzut în ultimele zile. Familia a alertat poliția, în încercarea de a-l găsi. 

Jurnalistul Ciprian Mailat, dat disparut de familie, s-a intors acasaCiprian Mailat

În anul 2020, soția jurnalistului a murit, la vârsta de 37 de ani, la o lună și jumătate distanță după ce suferise un accident vascular cerebral. Antoaneta Etves fusese jurnalist și lucrase la „Evenimentul zilei”, fiind specializată pe domeniul administrație publică locală.

„A venit cea mai urătă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip și familia noastră, în care am fost anunțați că dupa 41 de zile de suferință, în care soția mea și mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveș, a plecat într-un loc mai frumos. Vei rămâne mereu în inimile noastre, știu că ne vei zâmbi și vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, draga mea!”, era mesajul dureros pe care îl transmitea Ciprian Mailat, pe contul de Facebook, la vremea respectivă.

Potrivit informațiilor, fiul lui Ciprian Mailat a mers la poliție și a declarat dispariția acestuia, spunând că tatăl său a plecat de acasă fără să spună unde merge și nu s-a mai întors. Rudele iau în calcul posibilitatea să se fi dus în munți cu cortul și să nu aibă semnal, însă aceștia spun că ar fi anunțat.

Poliția Capitalei a anunțat că Ciprian Mailat a fost dat în urmărire la nivel național. ”La data de 21 iunie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unui bărbat care, în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent.”

Update: Ciprian Mailat, jurnalistul dat dispărut de familie, a revenit acasă, după 24 de ore de când nu a mai dat semne de viață.  ”Bărbatul a fost găsit, iar din primele date, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, potrivit Poliției Capitalei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papagalilor, nu lasati comentariile care fac referire la incompetenta voastra intelctuala si profesionala! Hahaha
2
1
A disparut printre gladiole.
1
0
Cipriane, unde plm ai umblat coaie?
3
0
Cum adica a fost "dat disparut". Nu era mai simplu sa scrii ca a disparut?
5
0
A decât, a venit, a dispărut. Marca r*****a! Zero barat!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510