REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Justin Bieber, acuzat de agresiune sexuală, a depus plângere împotriva a două conturi de Twitter

Justin Bieber, acuzat de agresiune sexuală, a depus plângere împotriva a două conturi de Twitter

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 979

Cântăreţul canadian Justin Bieber a depus joi o plângere pentru defăimare împotriva a două conturi de Twitter de pe care a fost acuzat la sfârşitul săptămânii trecute de comiterea unor agresiuni sexuale, negate însă categoric de artist, relatează EFE, citată de Agerpres.

Justin Bieber

Potrivit site-ului TMZ - citat de ziare locale - cântăreţul pretinde despăgubiri totale de 20 de milioane de dolari pentru acuzaţii "răuvoitoare", în faţa cărora deţine probe "indiscutabile" care demonstrează că este vorba de "minciuni scandaloase şi inventate".

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, a negat deja pe Twitter acuzaţia lansată de pe un cont al acestei reţele de socializare, de unde a dispărut ulterior, în care o femeie, Danielle, susţine că l-a cunoscut pe cântăreţ în oraşul Austin, cu ocazia unui concert al starului canadian. Potrivit lui Danielle, Justin Bieber a invitat-o împreuă cu alte prietene ale ei la camera lui la hotelul Four Season, pe 9 martie 2014.

Acolo, potrivit propriilor relatări, ea a fost agresată sexual. Ulterior, pe un alt cont de Twitter, o persoană numită Kadi l-a acuzat de asemenea pe Justin Bieber că a agresat-o sexual într-un hotel din New York, în mai 2015.

Deşi nu a răspuns la aceste acuzaţii, artistul a respins duminică, prezentând anumite documente, afirmaţiile făcute de Danielle.

"În mod normal, nu răspund la astfel de lucruri, pentru că m-am confruntat cu acuzaţii întâmplătoare întreaga mea carieră, dar, după ce am discutat cu soţia mea şi cu avocaţii mei, am decis să vorbesc despre această chestiune", a spus Justin Bieber.

El a precizat că "zvonurile sunt zvonuri", dar abuzul sexual este un lucru ce nu poate fi tratat cu uşurinţă şi că din respect pentru atâtea victime, obligate să se confrunte cu astfel de lucruri, a vrut să se asigure că a întrunit toate datele necesare "înainte de a face o declaraţie". Într-o serie de tweet-uri, el a publicat poze, articole de presă şi chiar facturi de hotel pentru a demonstra că este "tehnic imposibil" ca relatările lui Danielle să fie adevărate.

Justin Bieber a explicat, de exemplu, că pe 9 martie nu a fost cazat la hotelul Four Seasons din Austin, aşa cum pretinde Danielle, ci într-un AirBnb împreună cu actriţa Selena Gómez, care era pe atunci iubita lui. Iar pe 10 martie, starul pop s-a cazat la Hotelul Westin din Austin, de unde a prezentat şi o chitanţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108