REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Juventus, victorie mare în fața lui Napoli, grație lui Ronaldo! Inter, încă un pas spre titlu

Juventus, victorie mare în fața lui Napoli, grație lui Ronaldo! Inter, încă un pas spre titlu

Replica API 10 aprilie 2021 | 08:01 1395

Juventus a făcut un pas mare spre participarea în Champions League, după ce s-a impus în derbyul cu Napoli, într-un meci restanță din Serie A (scor 2-1). Și Inter a jucat impunându-se în fașa echipei lui Chiricheș, Sassuolo (tot 2-1).

"Bătrâna Doamnă" venea dupo o înfrângere acasă cu Benevento și un egal la Torino, în "Derby della Mole", rezultate care i-au pus serios în pericol poziția de Champions League. Lucru de neconceput pentru o formație care îl are în componență pe Ronaldo și care a câștigat ultimele 9 titluri în Serie A.

Azi, formația lui Pirlo nu a făcut un meci de excepție, însă a deschis scorul din start, prin CR7. Ronaldo a depășit bariera celor 25 de goluri marcate într-un sezon, doar în campionat, pentru a 12-a oară în carieră.

Napoli a avut șansele ei să revină în meci, însă Buffon a fost în zi mare, reușind două parade de excepție; în special la faza în care Insigne a avut golul în vârful bocancului, veteranul goalkeeper s-a remarcat.

Cu 17 minute înainte de final, Dybala, revenit în sfârșit după accidentare și intrat în locul lui Morata, a făcut ca soarta partidei să nu mai fie în dubiu, punctând pentru 2-0. Oaspeții au avut totuși șansa golului de onoare în minutul 89, după ce Insigne a transformat un penalty.

Grație acestui succes, torinezii urcă pe 3, însă se anunță un final de sezon extrem de echilibrat: Milan, Juventus, Atalanta și Napoli se luptă pentru 3 poziții de Ligă și sunt despărțite de doar 4 puncte.

Inter, încă un pas spre "lo scudetto"

Inter a bifat a 10-a victorie la rând în Serie A, după ce s-a impus în fața echipei lui Vlad Chiricheș, Sassuolo, 2-1. În această perioadă, nerazzurrii au trecut de formații grele din campionatul Italiei: Juventus, Lazio, Milan sau Atalanta.

Și de această dată, Lukaku a fost decisiv pentru formația lui Conte. Belgianul a deschis scorul după doar 10 minute, de lângă Chiricheș, pentru ca în minutul 67 să paseze decisiv pentru Lautaro Martinez. Pe final, oaspeții au punctat prin Traore, dar a fost prea târziu pentru a se mai putea salva măcar un punct.

Lukaku este golgheterul la zi al Serie A, cu 27 de reușite pentru nerazzurri.

Inter se distanțează la 11 puncte de rivala AC Milan, ocupanta locului secund, iar titlul este în acest moment o simplă formalitate, mai ales că și programul e unul destul de ușor pentru formația care anul trecut termina pe doi, la un punct de Juventus, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614